FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - DINAMO, MIERCURI, 21:30, DIGI, DOLCE, PRO TV, GSP.RO

Reghe răspunde ironiilor lui Rednic: "Ne-am dat la o parte"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 aprilie 2016 11:17

Laurențiu Reghecampf i-a răspuns lui Mircea Rednic, după ce tehnicianul dinamovist i-a ironizat pe steliști și a spus că aceștia nu și-au apărat corect șansele.

"Șansele lui Dinamo erau mult mai mari dacă ar fi câștigat și meciul cu Astra. Noi ne-am dat la o parte. Ei au șanse în continuare, dar aveau mai multe șanse dacă ar fi câștigat celelate meciuri, inclusiv meciul cu Astra", a declarat Reghecampf la conferința de presă susținută înaintea semifinalei cu Dinamo.

Steaua și Dinamo se întâlnesc în manșa retur a semifinalelor Cupei României, miercuri, de la ora 21:30, pe Arena Națională. Cele două echipe au remizat în tur, scor 0-0. 

Poate și Steaua s-a lăsat bătută aseară la Giurgiu. Dacă folosim același algoritm pe care îl folosesc ei, că nu ne-am apărat corect șansele, poate nici Steaua n-a vrut să câștige campionatul și a preferat să dea partida de la Astra. Mircea Rednic

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  19 Aprilie 2016, 20:49

...ce umor,ce inteligenta...un smecher de doi bani la care ,,d-nul Prodan'' impreuna cu Alexa ii faceau strategia...nu a putut citi ca lumea...sau nu poate...:))))))

jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  19 Aprilie 2016, 18:08

rednic a fost ironic, reghe doar a dovedit lipsa de simt al umorului, poate si de inteligenta. Trebuia sa taca, si-a furat-o

para.para
para.para  •  19 Aprilie 2016, 16:24
Postat de george1111 pe 19 Aprilie 2016, 14:14

Raspunsul lui Rednic este unul de bun simt ,doar cu o mica ironie si atat,dar ce sa inteleaca piti talent

Da, dar vezi tu, ultrasii lui fcsb din peluza gsp au mai pus-o de-un "articol".

Vezi toate comentariile (6)
Comentează