FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - DINAMO, MIERCURI, 21:30, DIGI, DOLCE, PRO TV, GSP.RO

Reghecampf este nemulţumit: "E o problemă de mentalitate" » Ce spune despre relația cu Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 19 aprilie 2016 11:03

Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, a caracterizat atitudinea patronului de la finalul înfrângerii cu Astra drept normală și consideră că jucătorii nu trebuie să fie afectați de declarațiile acestuia.

"Declarațiile patronului sunt ok, am pierdut un meci extrem de important. Nu am timp să-i întreb pe jucători ce simt când vorbește patronul. Jucătorii sunt obișnuiți să câștige trofee, deci e greu să treacă peste acest eșec.

Criticile patronului sunt normale, jucătorii trebuie să învețe, asta e atmosfera la Steaua când nu ai rezultate. Nu caut alibi, este o problemă de mentalitate a jucătorilor. Trebuie să şi dai, nu doar să iei. Ei trebuie să accepte tot ce se întâmplă în asemenea momente. Nu mă înţelegeţi greşit, nu e o critică", a declarat tehnicianul la conferința de presă susținută înaintea meciului cu Dinamo.

Acesta a ținut să lămurească faptul că relația dintre el, Mihai Stoica și Gigi Becali este una foarte bună. 

"Haideți să vă explic care este legătura dintre mine, patron și Meme (n.r. Mihai Stoica): când avem meciuri, îl informăm de ceea ce facem. Niciodată patronul nu a sugerat că trebuie să intre x, y sau z. Este normal să-și spună părerea. Este echipa lui și poate spune ce vrea. Relatia dintre noi este una foarte bună. Si deja ne gândim la ce avem de facut în vară. Este obiectivul nostru să jucăm în grupele cupelor europene", a explicat Reghecampf.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  19 Aprilie 2016, 16:59

...imberbul manelist luand bataita de la ,,domnul Prodan'',trebuie sa vorbeasca din nou...vorbe...un pseudo antrenor desfintat de Astra...

polistul68
polistul68  •  19 Aprilie 2016, 16:31
Postat de doriansky pe 19 Aprilie 2016, 12:48

Din raspunsurile pe care le da, Reghecampf pare un tip extrem de sigur pe el, cerebral si inzestrat cu o logica ce depaseste claar media romaneasca (sau macar pe cea a oamenilor din fotbalul romanesc). Si atunci ramai socat, uluit, inmarmurit cand vezi ca meci de meci de meci el incepe TITULAR cu Chipciu??!?!?!?!?!?! .... care e pu si simplu "praf" de apropae un an incoace!! Tocmai asta i-mi placeala el in primul mandat: cine nu juca ce trebuie era schimbat IN PRIMA REPRIZA!! Scurt!! Cred ca a avut cel putin un meci in care a facut chiar 2 schimbari inainte de pauza! In rest ... felicitari ASTRA!

prietene, aparent ai dreptate..pt ca si Reghe, a impus o mentalitate germana, doar..aparent. Te rog sa-mi spui, daca poti, cite goluri a dat Steaua din actiuni gindite, care se vad ca sunt repetate la antrenamente. Steaua si-a cistigat 90% din puncte pe valoarea individuala a jucatorilor si prin forma fizica. Cum jucatorii par total iesiti din forma, iar forma fizica e foarte proasta ( in ciuda asigurarilor lui Reghe, ca virful de forma va fi atins in play-off), e explicabil de ce jocul sufera. Reghe a dovedit ca nu e decit un tip care il manipuleaza pe becali, stie sa-l stoarca de bani si apoi sa pozeze in mare antrenor.

1619192204961940
Radu Toader  •  19 Aprilie 2016, 15:07

Oechipa de ratati.Toate partidele le joaca in 10 atata timp cat este chipciu in echipa tinut de becali sa-l vanda dar e ratat ca jucator.Sa intri in teren cu asa echipa e de rasul curcilor.Echipa de startar fi NITA-RAPA-PAP-TAMAS-TOSCA.PINTILI,ENACHE STANCIU HAMRUN-POA MARICA TADE.[BAUAB] nu le sta nimeni in cale. 3-1 cu caini.De 4 etape Varela e iesit din forma.[lent si face multe greseli penibile.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează