FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS BALOTEŞTI - CFR CLUJ 0-0 (0-1 DUPĂ PRELUNGIRI)

Rişti şi cîştigi! CFR a reușit golul calificării abia în prelungiri în meciul cu Balotești

Beleck și-a calificat echipa prin reușita din prelungiri
Beleck și-a calificat echipa prin reușita din prelungiri

Articol de - Publicat miercuri, 23 septembrie 2015 00:00

Dican a preferat să alinieze un prim "11" format din rezerve, astfel că ardelenii s-au chinuit pînă în minutul 111, cînd Beleck a reuşit să îşi trimită echipa în "optimi".

Tehnicianul clujenilor a vrut să îşi odihnească titularii pentru derby-ul de vineri cu ASA şi a schimbat formula de start, păstrîndu-l în primul "11" numai pe căpitanul Camora.

Urmarea? Prima repriză a fost lipsită total de spectaculozitate. Cei de la Baloteşti au reușit un singur şut pe poartă (39), cînd Herea a trimis în transversală, în vreme ce dincolo doar Negruţ i-a ameninţat pe ilfoveni (32, 40), fără a izbuti însă să înscrie.

După pauză, Dican i-a introdus pe Beleck şi pe Păun, dar nici aceştia nu au reuşit să reprezinte un real pericol pentru poarta apărată de Tănase. Clujenii au rămas în 10 oameni înainte de începerea prelungirilor, după ce Nascimento i-a dat cu piciorul în faţă lui Herea (90+3).

Chiar și în așa, Beleck i-a salvat pe ardeleni de la un eşec rușinos (111). Portarul gazdelor a respins şutul trimis de Ene din afara careului chiar în picioarele lui Beleck, iar acesta a înscris lejer din 5 metri.

CS Baloteşti - CFR Cluj 0-0 / 0-1, după prelungiri

A marcat: Beleck (111)

CS Baloteşti: V. Tănase - St. Stancu, Antoche, Marciuc, D. Popa (M. Florea, 72) - N. Filip, Pătraşcu, I. Sandu, Dedu - C. Herea (Lupaşcu, 91), Bîtfoi (Marinaş, 63). Antrenor: Stelian Stancu

CFR Cluj: Mincă - D. Coelho, Tînc, C. Ene, Camora - Nascimento, Szilard, Vitor Bruno, Nouvier (Al. Păun, 73) - Negruţ (Gomelt, 90Ă6), Carter (Beleck, 57). Antrenor: Francisc Dican

Cartonaş roşu: Nascimento (90+3)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dora
dora  •  23 Septembrie 2015, 10:16

Rezervele CFRului nu au valoare...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează