FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  AEROSTAR - DINAMO 0-1

Sergiu Hanca recunoaște: "O calificare rușinoasă", dar strânge rândurile: "Trebuie să dăm totul cu Viitorul"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 26 octombrie 2017 23:22

Sergiu Hanca subliniază faptul că a fost o calificare rușinoasă cu Aerostar (liderul din C1), scor 1-0, dar se bucură că echipa sa a trecut mai departe. A comentat apoi gestul lui Nemec de la finalul meciului, când a scandat împotriva marii rivale, dar și posibila plecare a acestuia la FCSB. 

"Am vorbit cu antrenorul și știam că mă va menaja după o repriză.
A fost o calificare mai rușinoasă, dar trebuie să recunoaștem că am avut multe ocazii. Nu a intrat mingea în plasă.

Nu mi-a fost teamă de prelungiri, îmi cunosc bine colegii, știam că vom rezolva până la urmă treaba. Știți cum e în Cupa României, e început de competiție. E mai greu.

Trebuie să ne concentrăm pe campionat, suntem la limită, avem nevoie de puncte. Celelalte echipe reușesc să strângă puncte, noi nu prea. Luni e un meci important (n.r. cu Viitorul), nu decisiv, dar important. Jucăm acasă, trebuie să dăm totul și să luăm cele 3 puncte", a zis Sergiu Hanca la TV Telekom Sport.

...despre transferul lui Nemec la FCSB: "Cu siguranță Nemec a înțeles ce a scandat la finalul meciului cu galeria (n.r. împotriva rivalei FCSB). Știu despre el și despre transferul la FCSB. Nu știu ce va face în viitor, dar cât timp este la Dinamo va da totul. E un profesionist desăvârșit"

S-au calificat în "optimile" Cupei României: CSM Poli Iași, CS Mioveni, U Cluj, CSU Craiova, Viitorul, Juventus București, Gaz Metan, Chindia Târgoviște, Unirea Slobozia, CS Afumați, AFC Hermannstadt, Astra, ACS Poli Timişoara, FCSB, Botoșani și Dinamo.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
mosvasile
mosvasile  •  27 Octombrie 2017, 16:58

Bai Hanca ! Cum sa fie ba rusinoasa, daca v-ati calificat !Voi v-ati calificat in mod cinstit dupa un joc ofensiv,cu multe faze de poarta,nu cu ajutorul arbitrilor cum o face "cea mai tare ofensiva" sau satelitii lor !Asa ca nu mai repetati ca papagalii ,vorbele celor care va intervieveaza-cu rea credinta !

ray51
ray51  •  27 Octombrie 2017, 09:31

Luati puncte de la ... Gica???

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  27 Octombrie 2017, 06:24

CALIFICAREA JOCUL DEPINDE DE VOI NU DATI GOL? MIRIUTA TREBIUE SA VA EXPLICE CA MINGEA NU ARE SUFLET UNDE O TRIMITI ACOLO SE DUCE VOI DATI LA POARTA CA LA DARAMAREA ZIDULUI BERLINULUI PUNEO STANGA DREAPTA CU EXTERIORUL ETC DAR VOI CU FITE TATUAJE FREZE SI CAM ATAT

Vezi toate comentariile (3)
Comentează