FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ȘAISPREZECIMI

Situație incredibilă în Cupa României! Fotbaliștii unui club din Liga 1 au ajuns la meci cu taxiurile

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 octombrie 2017 18:06

Gaz Metan Mediaș s-a calificat astăzi în optimile de finală ale Cupei României, după victoria cu 2-1 obținută pe terenul divizionarei secunde Metaloglobus.

Totuși, fotbaliștii lui Cristi Pustai au avut de înfruntat o situație neprevăzută cu puțin timp înainte de startul meciului. Conform TV Pro X, autocarul lui Gaz Metan s-a defectat pe centura Bucureștiului, jucătorii fiind nevoiți să ia taxiuri pentru a ajunge la timp în Pantelimon, acolo unde Metaloglobus își dispută meciurile de pe teren propriu. 

Meciul, început cu 10 minute mai târziu, a debutat cum nu se poate mai prost pentru ardeleni, care au primit gol în minutul 3, de la Bilciurescu.

Gaz Metan a restabilit egalitatea în minutul 14, în urma unui autogol, marcând golul victoriei în minutul 71, prin Mitici, obținând calificarea în optimi în ciuda faptului că a terminat meciul cu doi oameni mai puțin, după eliminările lui Marius Constantin și Danci.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close