FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CLUJ - STEAUA 0-1

Steaua a schimbat sistemul de joc: "Aveam nevoie de ceva în plus"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2015 22:58

Antrenorul secund al Stelei, Nicolae Dică, a explicat motivul pentru care campioana României a schimbat sistemul de joc în victoria cu U Cluj, 1-0. Acesta a recunoscut că el și Mirel Rădoi au pus ochii pe Andreas Calcan, jucător care este deținut în proporție de 31% și de Steaua. 

"Am avut un meci foarte greu. Am întîlnit o echipă tînără, care și-a dorit foarte multe. Pot spune că s-au apărat cu toată echipa. Ei așteaptau doar contraatacul. Doar în prima repriză au fost puțin mai periculoși.

Prima repriză n-a fost deloc bună, însă a doua a fost mult mai bună. E bine că ne-am calificat. Am jucat 4-3-3 în ultimele două jocuri, am considerat că avem nevoie de mai mulți jucători la finalizare. Cum bine știți aveam probleme în ofensivă.

Calcan e un jucător foarte interesant. E foarte tehnic, are o viteză bună. Are nevoie de meciuri. Dacă va face un sezon bun aici, e posibil să ajungă la Steaua. Ne dorim să aducem toți tinerii care ies în evidență", a zis Nicolae Dică la Digi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
valentinn10
valentinn10  •  25 Septembrie 2015, 10:25

Capul sus , mergem inainte. FORTA STEAUA , LUPTA FCSB , HAI STELUTA 27

802589673128559
Dorel Caleanu  •  25 Septembrie 2015, 04:09

Steoaiei ii trebuie 15 jucatori de fotbal !!! Si un antrenor adevarat ...

ortega
ortega  •  24 Septembrie 2015, 23:33

A ajuns și *** ăsta antrenor ... Aveau nevoie de ceva în plus ... Păi tot fecesebeul e ceva în minus ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează