FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  BRAŞOV-STEAUA 1-1

Steaua egalează în minutul 86 şi merge în finală!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 mai 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 11 mai 2011 22:41

Steaua se califică în finala Cupei României cu egalul obţinut la Braşov. În meciul tur din Ghencea, scorul a fost 0-0. Roş-albaştrii vor juca împotriva învingătoarei din dubla manşă dintre Dinamo şi Gloria. În tur, cîinii au învins cu 2-0, la Bistriţa.

UPDATE 20:44 // Jucătorii Stelei au ieşit pe teren cu tricouri pe care era inscripţionat "Alături de Bichon!", aceasta fiind porecla lui Mihai Neşu

CRONICA MECIULUI VA FI SCRISĂ DE CRISTIAN GEAMBAŞU!

UPDATE 20:25 // Stadionul este aproape plin, doar sectorul alocat galeriei steliste fiind pustiu

Pariază LIVE pe semifinala Cupei şi ai BONUS 200 RON la Sportingbet!

UPDATE 20:15 // Echipa Braşovului: Marc - Oroş, Rusu, Majernik, Cr. Ionescu - Toloza, Ilyes, Cristescu, Viveiros, Chipciu - Teixeira
Rezerve: Kajcsa, Martinovici, Stîngă, Mateiu, Cardoso, Distefano, Voicu

STEAUA: Tătăruşanu - Emeghara, Gardoş, Geraldo, Latovlevici - Nicoliţă, Marinescu, Brandan, Tănase - Dică, Bilaşco
Rezerve: Stanca, Iliev, Szekely, Răduţ, Onofraş, Bicfalvi, Maicon

UPDATE 20:10 // Înainte ca echipele să iasă la încălzire, clubul FC Braşov a premiat foste glorii ale clubului, printre care şi Ioan Nagy. Acesta a fost secundul lui Marius Lăcătul la Steaua şi în acelaşi timp este şi naşul "Fiarei".

Steaua joacă la Braşov, în semifinalele Cupei României, de la 20:45, pe ProTV şi liveTEXT pe GSP.ro. Nicolae Dică revine ca titular în acest meci. Iată "11"-le trimis în teren de Cosmin Olăroiu, care nici la această partidă nu va sta pe bancă. În meciul tur, scorul a fost 0-0.

Faţă de meciul de la Mediaş, Oli a schimbat şi sistemul de joc, din 4-3-3 în 4-4-2. Acesta a fost nemulţumit de faptul că echipa sa nu a avut nici o ocazie în 90 de minute şi, conform patronului Becali, a rămas dezamăgit de Marius Onofraş. Antrenorul l-a mai înlocuit şi pe Mihai Răduţ, care de asemenea a avut o prestaţie slabă contra Gazului.


 

Dacă nu se va califica în finala Cupei, Steaua este în pericol de a rata cupele europene în acest sezon. Roş-albaştrii ocupă în acest moment locul 6 în Liga 1, cu două etape înainte de finalul campionatului. Echipa din Ghencea mai are de disputat un meci pe teren propriu, cu FCM Tg. Mureş şi o deplasare grea la Cluj, cu CFR.


 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (185)
limit1ess_3rd
limit1ess_3rd  •  11 Mai 2011, 23:19
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

AI fost acuzat de blat. Echipa este numita "The Blatistii". Raspunsul tau? Clasic raspuns-intrebare, cu inceput clasic de raspuns intrebare: "Dar tu.........?" Ti se va spune cate, insa dupa ce faci fata la acuzatie fara sa intorci raspunsul tau cu o intrebare".... "Ai priceput??"

serpex
serpex  •  11 Mai 2011, 23:12
Postat de mrgray pe 11 Mai 2011, 23:10

si anul asta cu anti-fotbalul pe care il jucati (exemplu meciu cu gazul in care primul sut pe poarta a venit in minutul 80 si ceva..cu GAZUL!!! 1 sut pe poarta in 90 de min! azi....al doile egal cu BRASOV..echipa fara pretentii de jumatea clasamentului...si muuuuulte alte exemple). deci zi sincer amice...ce crezi ca va face steaua ..si nu numai ei (nici aia de mai sus din clasament nu au mari sanse)..in cupele europene?

Sincer nu avem nici o sansa cu nici o echipa in sa facem ceva..toate is prastie...dar era cu totul alta discutia daca nu ai fost atent

mrgray
mrgray  •  11 Mai 2011, 23:12
Postat de neko00 pe 11 Mai 2011, 23:09

Sa-ti amintesc cine a jucat in 2006 semifinala de Cupa UEFA? Sa-ti amintesc echipa ros-alba care se face mereu de ras cand ajunge in Europa (desigur, cand ajunge, de obicei ramane pe afara). Majoritatea punctelor UEFA au fost aduse de Steaua, asa ca ciocul mic.

ok..dar din 2006 pana in prezent? ioc...anul asta in campionat..ioc fotbal...nu vreau sa minimizez semifinala aia...bravo steaua...rapid (ca si ei aproape au ajuns acolo) ...dar reveniti cu picioarere pe pamant! ia da o geana la ce joaca altii in alte tari si apoi la liga noastea..iti vine sa plangi!

Vezi toate comentariile (185)
Comentează