FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - ASTRA 1-1 (3-5 LA PEN.)

Stelistul Giedrius Arlauskis a pierdut din nou Supercupa la penalty-uri: "Meritam să cîştigăm, dar nu avem timp să ne mai gîndim la asta"

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 12 iulie 2014 09:08

Giedrius Arlauskis, noul portar al Stelei, a revenit în Liga 1 după 4 ani, debutînd în Supercupa României. La fel ca în 2010, însă, atunci cînd evolua în unul din ultimele meciuri pentru Unirea Urziceni, lituanianul a ratat cîştigarea trofeului.
Şi în 2010 a pierdut tot la loviturile de pedeapsă cu CFR Cluj, scor 2-0. Atunci a reuşit să pareze două penalty-uri, însă colegii nu au transformat nici unul. Vineri, portarul n-a mai reuşit să oprească şuturile celor de la Astra, care s-au impus cu 5-4 după 1-1 în timpul regulamentar.

"E a doua oară cînd pierd Supercupa la penalty-uri. Noi am fi meritat să cîştigăm în timpul regulamentar. Păcat că s-a întîmplat aşa, dar mai sînt meciuri şi nu trebuie să fim dezamăgiţi.

Am jucat bine şi e important să continuăm aşa. Am demonstrat că sîntem o echipă foarte bună. Nu mai avem timp să ne gîndim la meciul ăsta. A fost un joc bun, avem de învăţat din el, dar vin altele mult mai importante", a spus Giedrius Arlauskis la televiziunea sportro.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
fuchsy46
fuchsy46  •  12 Iulie 2014, 13:48

Decat paiul din ochii comentatorilor de la Mondiale mai bine barna din ochii tai! Nu se foloseste termenul de ``penalty`` sau pedeapsa la LOVITURILE DE DEPARTAJARE DE LA 11 METRI!!!!

wallachian
wallachian  •  12 Iulie 2014, 12:25

meritam sa avem un portar care sa apere macar un penalty mai arlauskis, nu unul care sa se arunce dupa minge inainte sa traga adversarul lol

libertinu
libertinu  •  12 Iulie 2014, 11:57

ce ai zice arla sa lasi ciocu mic ca nu mai ai valuare de;oc.steaua a facut cea mai proasta afacere cu tn mai bn apara nita

Vezi toate comentariile (3)
Comentează