FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - SĂNĂTATEA CLUJ 4-0

Stoican a găsit soluţia pentru a revitaliza echipa: "Asta le lipsea!" » Ce obiectiv şi-a fixat

Articol de GSP - Publicat marti, 24 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 24 septembrie 2013 22:43

Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, este bucuros că a început cu dreptul aventura la prima echipă, cîştigînd meciul cu Sănătatea Cluj, 4-0.

Tehnicianul "cîinilor" recunoaşte însă ca a avut emoţii şi ştie ce le-a lipsit jucătorilor în primele etape din campionat.

"Sînt fericit, dar trebuie să fim modeşti. Trebuie să muncim însă mai mult, vreau să ajungem să practicăm un fotbal frumos. Am avut emoţii pentru că eu trăiesc meciul la intensitate maximă.

Jucătorilor le lipsea puţin încrederea, pentru că rezultatele nu au fost de partea lor. Avem calitatea necesară să urcăm pe un loc mult mai bun în clasament.

Revenirea lui Cătălin Munteanu este un cîştig pentru noi. Acum are nevoie de încredere. Obiectivul meu este cîştigarea Cupei României", a spus Flavius Stoican la televiziunea sportro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
nefertem
nefertem  •  25 Septembrie 2013, 09:04

Steaua bate pe Barsana si pe Sageata, imediat declara ca gata, au gasit solutia, ii fac praf pe Chelsea. Dinamo bate pe Adunatii Copaceni, gata, au gasit solutia, au capatat incredere, se bat la titlu imediat. Aceiasi increzuti fara acoperire si acelasi rahat peste tot.

1745flo
1745flo  •  25 Septembrie 2013, 08:56
Postat de cristian1970 pe 24 Septembrie 2013, 23:45

come on chelsea!!!!

:))))))) Allez Basel!

zona_kiseleff
zona_kiseleff  •  25 Septembrie 2013, 08:50
Postat de whiteredarad pe 25 Septembrie 2013, 08:32

Stoiocan l-a gasit pe drk,nu solutia pentru a revitaliza Dinamo.Pina la 1-0.clujenii,modesti, au avut doua bune ocazii. Apoi,pe fondul caderii fizice,Dinamo s-a distantat,dar,cu o echipa modesta. daca dadea de Ripensia ?.Programata,acasa,cu divizia C (normal,norocul se poate programa) Dinamo nu a impresionat.Vor veni clipe grele pentru Stoican,cu parere de rau Danciulescu e expirat,iar atacul si mijlocul anemice.

" Stiu ca sunt pro;st dar cind ma uit in jur prind curaj " ..cuvinte celebre ..ION CREANGA ..))

Vezi toate comentariile (34)
Comentează