FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ACS POLI TIMIȘOARA - ASTRA 0-3

Șumudică e nervos pe propriul staff tehnic: "Așa mi-au spus înaintea meciului. E inacceptabil"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 mai 2017 21:09

Oficialii Astrei l-au trecut pe foaia de joc pentru meciul cu ACS Poli Timișoara din returul semifinalelor Cupei României pe Junior Morais, deși acesta era suspendat. În Cupă se stă la două galbene. Astra a câștigat cu 3-0, după ce în tur s-a impus cu 4-1.

După ce și-au dat seama de gafa făcută, giurgiuvenii l-au scos definitiv pe fundaș din echipă chiar înaintea meciului, iar la finalul partidei Marius Șumudică s-a arătat foarte nervos pe propriul staff tehnic.

"Eu știam că se stă la 4 cartonașe galbene, așa mi-au spus cei care se ocupă de asta aici, la noi. Înaintea meciului, mi-a spus Dani Coman că Junior are două cartonașe și nu poate juca.

Trebuie să fim mult mai atenți, pentru că puteam risca o necalificare. E inacceptabil. Sunt lucruri care nu trebuie să facă parte din problemele unui club", a declarat Marius Șumudică la TV Dolce Sport.

Astra se va întâlni în finala Cupei României cu învingătoarea dintre CSU Craiova și FC Voluntari. În tur, ilfovenii s-au impus cu 1-0. Ultimul act se va juca pe 27 mai, pe arena ”Ilie Oană” din Ploiești.

Citește și: Aproape de o gafă incredibilă! Cum era să piardă Astra la "masa verde" meciul de azi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
martinpen
martinpen  •  18 Mai 2017, 09:29

Cu cata nonsalanta faceti afirmatii eronate. Nu va e frica de consecinte ? Cineva poate sa ia de bun ce scrieti si sa actioneze in eroare, asta se pedepseste penal, mai ales ca sunteti organ de informare oficial.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close