FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SUPERCUPA ROMÂNIEI 2019, CFR CLUJ - VIITORUL 0-1

SUPERCUPA ROMÂNIEI 2019, CFR CLUJ - VIITORUL 0-1 // VIDEO+FOTO Imagini spectaculoase de la sărbătoarea Viitorului! Gică Hagi aplaudat la scenă deschisă pe „Ilie Oană”

CFR Cluj - Viitorul 0-1 // Supercupa României +9   FOTO
CFR Cluj - Viitorul 0-1 // Supercupa României

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iulie 2019 22:26

Viitorul a cucerit cel de-al treilea trofeu din istorie, Supercupa României, după ce a învins-o pe CFR Cluj, scor 1-0.

Vezi AICI detalii despre meci

Jucătorii lui Gheorghe Hagi au fost premiați de către Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale de tineret. Aceștia s-au bucurat enorm pentru acest trofeu, al treilea din istoria clubului, iar Andrei Artean, autorul golului victoriei, a avut lacrimi în ochi la final (DETALII AICI).

Ianis a ridicat trofeul

Ianis Hagi a urmărit meciul în tribună, dar la final a coborât pe teren și a sărbătorit alături de colegii săi. „Decarul” constănțenilor a ridicat trofeul la premiere alături de Țâru.

Gheorghe Hagi a reușit în zece ani de la înființarea clubului să cucerească toate cele trei trofee din România, titlul, Cupa și Supercupa și a devenit cel de-al zecelea antrenor care a reușit această performanță. (DETALII AICI)

 

Festivitatea de premiere de la Supercupa României

 

Viitorul a sărbătorit alături de fani câștigarea Supercupei

 

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - VIITORUL 0-1 // Gheorghe Hagi, direct în istorie după triumful din Supercupă! E al 10-lea antrenor care reușește tripla în fotbalul românesc + cazul ciudat al lui Iordănescu jr. 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
andy2008
andy2008  •  07 Iulie 2019, 22:28

In campionat o sa castige CFR ul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează