FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - U CRAIOVA 1-0

Supercupa României // GALERIE FOTO Remarcă total neinspirată a comentatorului TV, după gestul lui Arlauskis cu Craiova

FOTO: captură Pro TV +4   FOTO
FOTO: captură Pro TV

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2018 21:32

CFR Cluj a învins-o pe U Craiova, 1-0, și a cucerit Supercupa României.

Prima repriză a disputei din Supercupă dintre CFR Cluj și U Craiova a fost una extrem de tensionată, fotbaliștii celor două echipe fiind foarte nervoși.

Cel mai relevant exemplu este cel al lui Giedrius Arlauskis, portarul campioanei României, care a "explodat" după o fază în care apărarea clujenilor a fost luată prin surprindere de olteni. Glavina a fost aproape de gol în minutul 34 în urma unui contraatac al craiovenilor plecat după o eroare a lui Sebastian Mailat, cel mai tânăr jucător din echipa CRF-ului. 

Arlauskis a sprintat până la 20 de metri de poartă pentru a-l certa pe Mailat și a fost calmat cu greu de colegii săi. Ionuț Angheluță, comentatorul TV Digi Sport, post care a transmis partida alături de PRO TV, a avut un derapaj la adresa lui Arlauskis, spunând despre acesta că "a uitat să-și ia pastilele". 

Vezi și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
1461177693935533
Sorin Gane  •  15 Iulie 2018, 15:26

Inca de la inceputul meciului , dar si pe tot parcursul lui , am observat ca ambii comentatori tineau vadit cu echipa Craioveana , de parca CFR -ul ar fi fost una straina - nu mi se pare corect -- un comentator ar trebui sa fie impartial , atunci cind joaca doua echipe romanesti .

gado
gado  •  15 Iulie 2018, 11:14

comentarii gen : "mitrita verticalizeaza" cand de fapt mitrita se deplasa in lateral, au mai fost.. si nu inteleg ce a facut deosebit acest pitic in meciul cu cfr de a fost laudat tot meciul pentru o singura faza. Faza respectiva a fost bine lucrata, dar in rest a fost absent din meci mai ales in repriza a 2 a cand a aparut manea pe teren. si atunci de ce ni se amintea din 10 in 10 minute de mitrita ? Comentatorii ar trebui sa-si tina "parerile" pentru ei si sa comenteze neutru meciurile din campionat.. parerile personale si simpatiile personale nu ma intereseaza !

red77
red77  •  15 Iulie 2018, 10:40

Pai știe că el le ia și n.are ieșirile astea. Îl liniștesc

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close