FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - U CRAIOVA 1-0

Supercupa României // GALERIE FOTO Sclipire de geniu a lui Mitriță în primul meci oficial al sezonului! Faza în imagini succesive

Captură PRO TV +4   FOTO
Captură PRO TV

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2018 21:04

U Craiova a pierdut Supercupa României în fața lui CFR Cluj, 0-1 în primul meci oficial al sezonului. La pauză e 0-0. Oltenii au fost aproape să deschidă scorul în minutul 18, la capătul unei faze orchestrate de Alexandru Mitriță, de departe cel mai bun jucător al lui Mangia în primul act. 

Mitriță a luat pe cont propriu o acțiune, a driblat superb 4 fotbaliști ai CFR-ului, dar șutul său a fost respins miraculos de la Arlauskis.

Din respingerea lituanianului s-a născut o altă ocazie mare, la aceeași fază, dar șutul lui Cicâldău a fost scos de pe linia porții de Andrei Mureșan. 

FAZA SUPERBĂ, ÎN IMAGINI SUCCESIVE: 


1. Mitriță preia la 25 de metri lateral stânga, angajat ideal de Glavina


2. Fotbalistul Craiovei trece de Vinicius și de Culio în 20 de metri de poarta clujeană


3. Mitriță îl ridiculizează și pe internaționalul Ovidiu Hoban


4. Alex intră în careu și îl întoarce elegant și pe Andrei Mureșan


5. Craioveanul șutează din 10 metri, dar Arlauskis e pe traiectorie și respinge

Vezi AICI cronica partidei dintre CFR Cluj și U Craiova

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  14 Iulie 2018, 23:02

Si doar cu Mitrita (sa spunem si Bancu) isi inchipuie Marcel Popescu, specialistul in promisiuni, ca vom cuceri Europa? In conditiile date ma tem ca performanta de anul trecut va fi tare greu de atins.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează