FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETROLUL - CFR CLUJ 1-0

Trică: "Trofeele pierdute nu sînt drame"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 01 iunie 2013 23:24

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Eugen Trică, a intrat în vestiarul Petrolului pentru a-i felicita pe jucătorii lui Cosmin Contra. Tehnicianul fostei campioanei nu crede că eşecul din Cupă este o dramă.

"Îmi felicit băieţii. Astăzi cred că au făcut un meci foarte bun. Nu este o dramă. Mergem mai departe. Înfrîngerea de azi ne face mai puternici.

Ne doream foarte mult trofeul, asta a fost să fie, într-o finală o echipă cîştigă, alta pierde, astăzi noi am fost cei care am pierdut", a spus Eugen Trică la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
bibiloiu
bibiloiu  •  02 Iunie 2013, 19:54

Pentru tine nu este o drama dar nu este nici mentalitate de om valoros in domeniu

afc13
afc13  •  02 Iunie 2013, 10:37
Postat de duralex pe 02 Iunie 2013, 01:31

Pt actualii jucatori ai CFR-ului trofeele sint amintiri,cu astia eu v-am mai spus va bate si Marmelada Dej. Cind o sa aveti 1-2 atacanti de careu cu simtul golului in nari mai stam de vorba.Pina atunci stergetiva lacrimile din ochi....

Actualii jucatori sunt aproape paraleli cu fotbalul (mai putin unii). Nu prea am inteles ce vrea CFR cu un jucator ca RuiPedro? Diogo Valente? Pai astia nu sunt atacanti. Sunt niste maimute care alearga de prost pe teren. RP traieste din amintirea golurilor date Bragai, iar DV din ma-sa stie din ce. Eu as tine in echipa vreo 3-4 jucatori, restul drum bun. Felgeuiras, Ivo Pinto, Camora, Deac, eventual Maah daca isi confirma potentialul. In rest sunt depasiti chiar si de un campionat depasit din Ro.

afc13
afc13  •  02 Iunie 2013, 10:29
Postat de tac77stelist pe 02 Iunie 2013, 00:07

CE FATA ARE TRICA ASTA.....DE PROST !!!!! CU FATA ASTA NU AI CUM SA FI ANTRENOR....

Hai sa nu analizam purtatorii fetelor din fotbal, dar daca chiar vrei nici Regheblatul vostru nu are o fata prea inteligenta, cu ochii aia apropiati fata de cel normal. Fata de el simetria si raporturile componentelor fetei lui Trica sunt la locul lui. Dar ca sa ma crezi pune o fata umanoida creata artificial (simulare computerizata a caracteristicilor umane europene) si fetele lui Regheblat si Trica si vei vedea ca Trica e mult mai apropiat si Reghe are deviatii mai mari. In plus ca aceste diferente spun multe lucruri e doar lectura pe care poti sa citesti. Ca ti-e nu e simpatic... asta e alta mancare de peste.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează