FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CLUJ - FCSB 0-1

U CLUJ - FCSB 0-1 // VIDEO Narcis Răducan despre situația de la Dinamo: „Când dorești răul altuia, e o boală care se ia”

Articol de - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 10:44

U Cluj – FCSB, scor 0-1, a fost la concurență pe plan local cu concertul lui Enrique Iglesias, cele două evenimente fiind pe scene alăturate, partida de fotbal pe Cluj Arena, show-ul spaniolului în interiorul BT Arena. 

Peste 13.000 de spectatori au asistat la 6 grade Celsius, după ploaie, la partida de fotbal, aseară, aproape dublu de numărul celor ce au cântat alături de starul pop-latino.  

„Am avut un adversar pe măsură, în sala de vizavi. Nu-i ducem la concert acum pe jucători, chiar dacă am câștigat, dar am pariat înainte de meci că fotbalul va bate muzica, mă bucur că am reușit", a răspuns Narcis Răducan.

 „Când dorești răul altuia, e o boală care se ia”

Întrebat vizavi de situația rivalilor de la Dinamo, patronul Ionuț Negoiță declarând bombastic că vinde clubul pe un leu, oficialul roș-albaștrilor a replicat: 

„Nu ne bucură, dar când dorești răul altuia e o boală care se ia. Nu ne preocupă foarte mult subiectul. Dacă mă întrebați pe mine, mi-aș dori ca toate cluburile să fie într-o situație stabilă financiar, pentru ca această competiție să arate frumos și să aibă spectatori. Tocmai de aceea vreau să-i felicit pe clujeni pentru atmosfera din meciul cu noi". 
 

„E adevărat, s-au adunat multe meciuri fără eșecuri pentru noi, mă bucur că echipa a început să se comporte ca o campioană. Chiar dacă încă nu am câștigat laurii”
Narcis Răducan, director sportiv FCSB

Vezi și:

Șocant! Gigi Becali se bucură că nu mai are Steaua: „M-a ajutat Dumnezeu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
mariuss72
mariuss72  •  30 Octombrie 2019, 15:47

Declaratie de bun simt dar prezentata de voi intr-un mod josnic, lasati sa se inteleaga altceva...dar asta e stilul, nu avem pretentii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează