FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CLUJ - FCSB

U CLUJ - FCSB // CUPA ROMÂNIEI / FOTO Bailamos, băieți! Fanii lui U au făcut show pe „Cluj Arena”, la câțiva metri de concertul lui Enrique Iglesias

Articol de - Publicat marti, 29 octombrie 2019 20:23

CUPA ROMÂNIEI // U CLUJ - FCSB / Clujenii s-au împărțit între patima pentru U și cea pentru Enrique Iglesias, cele două „branduri” fiind la aceeași oră, în concurs. La meci, au fost aproape de două ori mai mulți.

„Slavă ție, studenție!” e printre puținele lucruri care sună bine și articulat la U Cluj în anul Centenarului clubului, unul de uitat pentru cei care au rămas fideli „șepcilor roșii”! Peste 13.000 de ardeleni, plus câțiva fani dinamoviști, frații celor de la U, și o mână de suporteri ai Peluzei Roș-Albastre au preferat să vină la fotbal. 


Bărbați care au rămas cu băieții ce vin indiferent de vreme și de vremuri pe Cluj Arena sperând într-o reinventare a lui U. Bărbați care au rămas tari pe poziții și n-au fost duși vizavi de stadion, la „Polivalentă”, unde aproximativ de la aceeași oră a concertat Enrique Iglesias în fața a 7.000 de fani.

Microbiștii și câteva reprezentante ale sexului frumos au stat și-au pătimit pentru Florescu cu părul lui lung și pentru „Zeus” Goga, cum îl alintă încă fanii, în detrimentul acordurilor pop-latino și ale melodiilor dulci ale celebrului spaniol. Oricum, vizavi au fost cam tot atâția suporteri ai muzicii. 

Torțe ca de Centenar, să vadă rivalii  

„Șepcile roșii” și-au adus și arsenalul pirotehnic, pe lângă cântecele tradiționale, unele frumoase ale clubului, altele de înjurături pentru rivalii de la FCSB, denumiți în continuare „Steaua” ca-n perioada cealaltă. Pe scena lor, n-au avut rival, au cântat cu patimă, iar de supărare au aprins torțe care au colorat partida, una de sărbătoare pentru ei. Au savurat voleul lui Geo Flores, au sperat într-o victorie cu care să se laude de Centenar.  
 

Meciul dintre U Cluj și FCSB poate fi urmărit AICI!

Vezi și:

CUPA ROMÂNIEI // Programul optimilor de finală » Azi se joacă „U” Cluj - FCSB și Mioveni – Hermannstadt

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
vendredi13
vendredi13  •  30 Octombrie 2019, 04:45

Frumoasă galeria lui U. :).

fairplayromania
fairplayromania  •  30 Octombrie 2019, 02:52
Postat de Danut Ognean pe 29 Octombrie 2019, 21:03

asta e dovada ca fcsbeul gigist nu mai intereseaza pe nimeni

Doar pe Meme.....:)

c4n1b4lul
c4n1b4lul  •  30 Octombrie 2019, 00:26
Postat de robertpopa pe 29 Octombrie 2019, 23:43

Oriunde merge, Steaua face reteta! Nicio echipa din Romania nu are asa audiente. La Tg Mures, cu Hermanstadt, nu mai erau bilete cu 3 zile inainte.

Țin să te contrazic, cei mai mulți au mers aseară pentru Universitatea, mai ales în peluză, printre care și subsemnatul. În Cluj (mai ales cu „U” gazdă) nu vei vedea spectatori care vin pentru ***, cum vezi prin orașele prăpădite de provincie, care nu au o viață culturală și socială activă. Una e Clujul, alta e Călărași sau Turnu Severin...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează