FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEMIFINALE

U Craiova se teme de adversarul din semifinalele Cupei: "A fost o tragere la sorți cu ghinion"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 martie 2018 14:49

Astăzi, la Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din semifinalele Cupei României, unde U Craiova a picat cu FC Botoșani.

Oltenii sunt favoriți în acest duel, însă Ovidiu Costeșin, directorul sportiv al formației din Bănie, consideră că echipa sa avut ghinion la această tragere la sorți.

"A fost o tragere la sorți cu ghinion, pentru că am nimerit cel mai dificil adversar pe care îl puteam întâlni. Din toate punctele de vedere: al valorii echipei, al deplasării, al orașului... Am avut parte de ghinion, dar asta este, puteam să jucăm cu oricare dintre ele și să fim eliminați, așa cum Hermannstadt i-a eliminat pe cei de la FCSB. Trebuie să acceptăm tragerea și să încercăm să mergem mai departe. Vom juca returul pe terenul echipei care în acest sezon de Cupa României a eliminat atât liderul, cât și campioana en titre a Ligii 1 (n.r. CFR Cluj, respectiv FC Viitorul)", a fost reacția lui Ovidiu Costeșin.

"Suntem considerați favoriți, dar și anul trecut eram, chiar mai cerți decât suntem în momentul ăsta, pentru că am jucat cu Voluntari, iar ei au reușit să ne scoată și mai departe să câștige și finala, chiar dacă din nou porneau din poziția de outsider" Ovidiu Costeșin

În cealaltă semifinală se vor întâlni Hermannstadt și Gaz Metan Mediaș. Partidele se vor desfășura în dublă manșă, pe 18 aprilie și 9 mai, iar toate meciurile vor putea fi urmărite în format liveTEXT și VIDEO pe GSP.ro. Finala Cupei României se va disputa pe 27 mai.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
radookoo
radookoo  •  14 Martie 2018, 19:31

Ma gandesc ca ,cumva , asa s-a vrut sa fie.In sensul ca poate s-a vrut sa nu existe o finala sibiana!!! Si atunci doar prin asa se putea rezolva problema,Craiova sa joace cu Botosani si Gaz Metan cu Hermannstadt!

numaicraiova
numaicraiova  •  14 Martie 2018, 18:41

Este mai bine sa joace acum cu Botosani pentru ca se joaca tur -retur.Daca se califica in finala are 75 % sanse de castig. Costesin nu stie ce vorbeste. A fost cu noroc pentru finala.

risc_mix
risc_mix  •  14 Martie 2018, 16:04

E mai bine așa bă prostănacule, nu e ghinion. Ai șanse mai mari că se jooacă tur-retur. Astfel în finală, (care e un singur meci pe teren neutru) vei juca cu un adversar teoretic mai slab

Vezi toate comentariile (4)
Comentează