FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - GAZ METAN SEVERIN 5-0

Ţucudean şi-a trecut în cont şi golul lui Păun: "Sînt fericit, am dat două goluri" :D

George Ţucudean
George Ţucudean

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2011 23:32

Atacantul lui Dinamo, George Ţucudean, a marcat în minutul 74 golul de 4-0 al "alb-roşiilor", iar zece minute mai tîrziu a deviat şutul lui Păun, prin care s-a stabilit scorul final, 5-0.

"Sînt fericit, normal, am dat două goluri şi ne-am calificat mai departe. Păcat că se întîmplă asemenea lucruri, cu suporterii care nu vin la meci, au problemele lor cu conducerea. Sîntem pe primul loc, ne facem datoria. Îmi doresc o echipă cît mai accesibilă în sferturi.

Anul acesta vrem medaliile şi Cupa", a spus George Ţucudean la televiziunea sportro.

Dinamo s-a caliificat în "sferturile" Cupei României, după 5-0 cu Gaz Metan Severin. Golurile au fost marcate de Liviu Ganea (min. 37 şi 60), Luchin (min. 42), Ţucudean (min. 74) şi Georgian Păun (min. 84).

VEZI AICI O GALERIE FOTO DE  LA MECI!

FOTO Vancea înscrie pentru Gaz Metan la 0-0, dar golul este anulat. Ţi se pare ofsaid?

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
calinescu_
calinescu_  •  27 Octombrie 2011, 16:58

DE ACORD , PENTRU CA AM VAZUT SI NOI POTENTIALUL INTREGULUI LOT !!!!! NAUMOVSCHI ESTE ORICIND O SOLUTIE VIABILA MAI ALES DACA I SE DA INCREDERE !!!! SCARLATACHE ESTE DE DEPARTE CEA MAI BUNA SOLUTIE PE FLANCUL DREPT !!!!! STOICA TREBUIE SA JOACE LA CLUJ IN AMBELE MECIURI !!!!! TUCUDEAN ESTE DE DEPARTE CEL MAI SLAB JUCATOR DIN LOTUL LUI DINAMO !!!!! ALEXE NU MAI JOACA NIMIC ....!!!! L GANEA TREBUIE SA PUNA MAI MULTA PRESIUNE PE DANCIU , ALTFEL RISCAM SA-L MAI VEDEM PE DANCIU LA FEL CA IN MECIUL CU BRASOV , ADICA FARA VLAGA ...!!!! G PAUN ESTE MULT PESTE ALEXE IN ACEST MOMENT SI TREBUIE UTILIZAT MAI DES .... TREBUIE INCERCATI SI CAZACU ,RAFA STANESCU SI BUCA ....!!!!

krusk
krusk  •  27 Octombrie 2011, 15:43
Postat de dasigur pe 27 Octombrie 2011, 00:00

Ce jucător n-ar fi fericit atunci când echipa la care el activează joacă în 14 oameni?!

Tare gluma asta , dar ce zici de golul anulat lui Catalin Munteanu ??? Plus ca Dinamo intorcea scorul...

zgrip
zgrip  •  27 Octombrie 2011, 12:05

dasigur esti ori prost ori esti stelis fmm

Vezi toate comentariile (6)
Comentează