FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASA - CFR 0-0

Un rival de la CFR îl atenționează pe Mutu: "Nu cred că este pregătit"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2016 23:10

Fundașul lui CFR Cluj, Lucian Goian, a comentat după meciul împotriva celor de la ASA Târgu Mureș (0-0), situația lui Adrian Mutu la gruparea ardeleană. Goian este de părere că Mutu nu este încă pregătit să preia rolul de antrenor principal.

"Ca antrenor, cred că lipsa de experiență se va vedea, va avea de învățat din ce s-a întâmplat cu Mirel Rădoi. Nu cred că este pregătit", a declarat Goian pentru DigiSport.

Fostul fundaș al dinamoviștilor prevede un duel echilibrat între Dinamo și Steaua în prima manșă a semifinalelor Cupei României.

"Părerea mea e că va fi un derby echilibrat. Dinamo arată cel mai bine din ultimii 5-6 ani și cred ca au construit o echipă puternică."

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
10204048099626750
Laur-Marian Mertea  •  03 Martie 2016, 03:21

Aţi uitat "Steaua" la tag-uri. Văd doar: asa targu mures cfr cluj Lucian Goian Adrian Mutu, dar aţi menţionat cumva şi echipa din Piteşti? în "articol", citez: "un duel echilibrat între Dinamo și Steaua". Adaug două lucruri şi poate mă angajez şi eu la voi: 1. Nu ar mai trebui să îi ziceţi "Steaua". Motivele sunt nenumărate şi au fost expuse de prea multe ori. Publicaţiile non-can-can aplică lucrul acesta. GSP, din păcate nu îl aplică, deşi se vrea un ziar serios. 2. Dacă tot menţionaţi "Steaua" (deşi,repet, nu ar trebui!) măcar faceţi-o într-un stil apropiat anului 2016: @Steaua sau #Steaua sau www.GSP=Steaua ar fi doar câteva propuneri.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează