FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ALBA IULIA - FCSB 0-1

UNIREA ALBA IULIA - FCSB 0-1 // Jucătorii Unirii Alba Iulia, surprinși de adversari: "Nu ne așteptam să vedem o echipă atât de slabă a FCSB-ului!"

Rareș Sporea, portarul de la Alba Iulia
Rareș Sporea, portarul de la Alba Iulia

Articol de GSP - Publicat joi, 27 septembrie 2018 23:28

Rareș Sporea (19 ani), portarul celor de la Alba Iulia, a fost cel mai bun jucător al gazdelor în înfrângerea cu 0-1 în fața celor de la FCSB, în 16-imile Cupei României (Rusescu 85).

"Adversarul ne-a pus probleme mari. FCSB e o echipă foarte bună. E numărul 1 în România. Echipa noastră a jucat extraordinar. Am încercat să ținem de 0-0 să ajungem la prelungiri, dar nu s-a putut", a declarat Rareș Sporea la Look Sport.

Răzvan Ivan de la Unirea Alba Iulia a vorbit și el la final: "Suntem mulțumiți că am făcut un joc bun. Vreau să mulțumesc staff-ului tehnic pentru că a fost alături de noi.

Voiam să ducem meciul în prelungiri, dar nu s-a putut. Am avut o atitudine foarte bună. Nu ne așteptam să vedem o echipă atât de slabă a FCSB-ului, până la urmă au jucători de Champions League, jucători care au evoluat în cupele europene. Ne așteptam să ne țină în propria jumătate".

"Am fost foarte aproape de ce ne-am propus, să ducem jocul în prelungiri, din păcate în minutul 85 am cedat, dar am terminat în picioare.

Eu cred că diferenţa au făcut-o schimbările, pentru că la un moment dat FCSB avea cei mai buni jucători. Eu am jucători de Liga a 3-a, chiar dacă şi-au depăşit condiţia. Chiar e foarte greu să faci faţă echipei de locul 1.

Ne aşteptam să nu aibă ambiţia noastră, pentru ca dacă vii de sus e mai greu să te mobilizezi"
Adrian Bicheşi, antrenor Unirea Alba Iulia, la TV Telekom Sport

 Citește și: Steliștii se amuză de situația de la Rapid: "E o surpriză că au fost eliminați din Cupă? Nu cred"

  • Echipele calificate în "optimi" sunt: Dinamo, Viitorul, CFR, Craiova, Poli Iași, CS Mioveni, Dunărea Călărași, "U" Cluj, Hermannstadt, Voluntari, Miercurea Ciuc, Sepsi, Astra, Gaz Metan, Turris Turnu Măgurele și FCSB.
  • Tragerea la sorți e vineri la ora 11.
  • Vezi AICI toate rezultatele din 16-imile Cupei României!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1887854277906956
Ovidiu Andrei Ionescu  •  28 Septembrie 2018, 00:37

Care slaba fratilor ca a fost raportul la posesie 80-20 %. Au bagat autocarul in poarta .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează