FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  GAZ METAN - DINAMO, AZI, 21:30, PROTV, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Victor Becali: "Dinamo are prima şansă cu Gaz Metan, dar nu poate fi mare favorită"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 12 aprilie 2012 17:57

Victor Becali, impresarul FIFA, a vorbit despre şansele lui Dinamo la calificarea în finala Cupei României.

"Dinamo pleacă cu prima şansă cu Gaz Metan, dar nu poate fi considerată mare favorită. În două zile Bonetti nu a avut cum să schimbe sistemul de joc. Poate cel mult a putut să umple la psihicul jucătorilor.

Am auzit că au apărut şi acuze de dopaj. Ei de abia aleargă şi voi credeţi că se dopează? Sînt prostii", a spus Victor Becali la sportro.

...despre Liviu Ciobotariu: "Nu trebuie să minimalizăm meritele lui Ciobi. El a dus echipa pe locul doi, păcat de acele puncte pierdute pe teren propriu anul ăsta"

Meciul dintre Gaz Metan şi Dinamo va avea loc în această seară, de la ora 21:30, pe Protv, DolceSport şi liveTEXT pe GSP.RO şi M.GSP.RO. "Cîinii" au cîştigat partida tur cu 1-0.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
blooregardqkazoo
blooregardqkazoo  •  12 Aprilie 2012, 19:58

Ciobi a fost bun la inceput deoarece, Dinamo a fost prima lui echipa din Liga 1 si nici un antrenor nu ii stia jocul, acum cand i-au prins jocul a inceput sa piarda. Sa vedem ce face Bonetti :X. Cu Ciobi pierdeam 100% finala.

lollol
lollol  •  12 Aprilie 2012, 19:23
Postat de alecs555 pe 12 Aprilie 2012, 18:29

Eu mi-as dori sa se califice dinamo in finala, pentru ca la modul cum au jucat cu noi in Giulesti au demonstrat ca sunt o echipa slaba, iar astfel finala ar deveni o simpla formalitate pentru Rapid.

tare am impresia ca o sa va innecati la mal :))

biancorossi
biancorossi  •  12 Aprilie 2012, 18:46
Postat de ionut.07 pe 12 Aprilie 2012, 18:42

In afara de proasta manuire a limbii romane, a lui Becali, nimic nu este de comentat:))) A avea prima sansa inseamna a fi favorit (n.r. la ceva). Nu exista mare favorita, mica favorita s.a.m.d. Sunt niste greseli gramaticale numite tautologie si pleonasm:))))

dixit all. ...)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează