FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RAPID - FC VASLUI 3-2 (ÎN TUR 1-0)

VIDEO "Chirurgul" a dus Rapidul în finală cu un gol senzaţional » Ce operaţie!

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 12 aprilie 2012 10:53

Dan Alexa a reuşit golul carierei prin care practic a dus Rapidul în ultimul act al Cupei României


Bătută de trei ori în acest sezon de Rapid, Vasluiul a văzut cum coşmarul continuă încă din primul minut al returului Cupei. Era secunda 17 cînd Nicolae Grigore marca, după o gravă eroare a brazilianului Anderson. Era 2-0 la general şi, pe bancă, Răzvan făcea deja planul pentru finala de pe 23 mai.

Click aici pentru FOTO şi VIDEO!

Cînd Wesley nu e de acord
Copiii din tribune au explodat în urale, iar giuleştenii au luat meciul ca pe o joacă. Mare greşeală, deoarece Wesley nu mai e un copil, ci om în toată firea, iar în faţa porţii devine un adevărat călău care nu putea rata din doi metri (6).

"Grădiniţa" vişinie a amuţit brusc, cei mai mici dintre fani aţipind uneori din cauza jocului anost ce a urmat. Răzvan a ordonat de pe bancă îngheţarea meciului, iar asta i-a reuşit timp de 39 de minute.

Partea secundă a debutat aproape identic cu prima. Filiera "carioca" a Vasluiului a ieşit la rampă: Adailton a centrat perfect, Coman a încremenit pe linia porţii, iar Wesley a mîngîiat-o cu chelia sa strălucitoare spre plasă.

Chirurg? Nu, artist!
Răzvan a mişcat pe bancă, l-a scos pe finul-preferat Surdu şi l-a băgat pe Sburlea, dar golul nu a venit de la atacanţi, ci de la omul care ridică baraje la mijlocul terenului. Alexa a reuşit o execuţie cum numai pe laptop la Playstation îi mai iese, trimiţînd din voleu aproape de vinclul porţii lui Borjan şi făcînd inutil plonjonul disperat al canadianului din poarta moldovenilor.

Vasluienii au mizat totul pe atac, dar senegalezul Ousmane N'Doye a ratat lobul peste Coman. Cînd toţi ochii erau la poarta lui Coman, Borjan a comis-o din nou, la fel ca la Sibiu, scăpînd mingea în capul lui Roman, care apoi a marcat din careu. Rapidul e în finală şi aşteaptă astăzi să vadă cu cine va da piept în lupta de pe 23 mai cu trofeul pe masă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
ewwe
ewwe  •  12 Aprilie 2012, 20:10
Postat de catzulinho pe 12 Aprilie 2012, 15:45

ba manca-va-s ciocul vostru =)) Stergeti-va contul de pe GSP si plecati pe o insula, Milanov a luat rosu la Sibiu si a primit suspendarea pt meciul din cupa, va scoateti ochii ca prostii aici, va mai faceti si de rusine la unul care stie despre ce e vorba...

amice esti idiot ....pierd timp cu tine ,dar ne distram.....citeste comentariul meu anterior si lamureste-te ce am spus in legat. cu milanov,(daca tot esti unul care stie :)))))...).daca NU-ntelegi i-ati un traducator de lb. romana...sanatate si succes Rapidului mai departe in Cupa;

bursuculvisiniu
bursuculvisiniu  •  12 Aprilie 2012, 17:59

De fapt asta a fost finala Cupei, Dinamul sau Gazul sunt carne de tun...

biancorossi
biancorossi  •  12 Aprilie 2012, 16:33
Postat de saviola2_8 pe 12 Aprilie 2012, 09:54

bravo rapid! si mai ales bravo alexa, super gol, n-ai ce sa zici la alexa nu prea te astepti la asa ceva:)) plus ca a fost golul calificarii parerea mea....pana la golul lui alexa nu prea se ajunsese la poarta sincer credeam ca bate vaslui caci juca putin mai bine in momentele alea dar rapid si mai ales alexa merita toate laudele ca nu au renuntat la lupta.A fost un meci frumos si de calitate buna cu ritm bun, se vede ca rapid si vaslui alaturi de steaua sunt cam singurele care joaca fotbal in campionatul asta, ma refer din primele 6-7 echipe, cele din fata, daca te uiti la un meci de a lu` dinamo sa ce fura te cam ia somnu`:)) bravo rapid inca o data si hai medias! :)) desi dinahomo...

nu mai manca meniuri cu dinamo in ele. nu vezi ca-ti raman in gat??

Vezi toate comentariile (42)
Comentează
Close