FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC VOLUNTARI - CS U CRAIOVA 0-0 (1-0 ÎN TUR)

VIDEO #istorie…ha-ha-ha » CSU nu a reuşit surpriza şi FC Voluntari va juca finala Cupei împotriva Astrei

Gustavo (dreapta) şi colegii săi nu au reuşit să se califice în prima finală din istoria clubului
Gustavo (dreapta) şi colegii săi nu au reuşit să se califice în prima finală din istoria clubului

Articol de - Publicat vineri, 19 mai 2017 00:00

Oltenii au purtat din nou tricouri speciale, având pe spate cuvinte motivaţionale, dar s-au făcut de râs după ce au ratat calificarea în finala Cupei în faţa unei formaţii din play-out, 0-0 la Chiajna cu Voluntari, 0-1 la general.

Oltenii au început în iarnă campania #bătăliapentrutitlu, dar nu le-a ieșit. Au găsit alta: #bătăliapentrupodium, care a avut același destin ca prima. Așa că le rămăsese una singură: #bătăliapentrucupă, dar şi-au bătut joc şi de asta! Acum sunt nevoiți să se gândească la o altă campanie pentru sezonul următor, una pe care să o ducă la bun sfârșit.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Destinul nu iartă

Craiova a provocat multe controverse în ultimele două etape din play-off, dar nu datorită performanțelor, din contră! Și-a menajat din jucători cu două săptămâni înaintea meciului din Cupă, chiar într-o partidă cu Viitorul, importantă pentru deciderea campioanei.

Dar cum totul se întoarce înapoi înzecit, Mulțescu nu a putut să se bazeze pe jucători de bază precum Bancu, Mateiu, Barthe sau Briceag și a fost nevoit să introducă mai mulți tineri pe teren.

Ilfovenii voiau în finală, doar că au uitat un detaliu. Le lipsește omul cu golul, cu pasele, mai exact cel care creează fotbal: Florin Cernat. Așa că s-au bazat pe golul reușit în minutele de prelungire din meciul tur și pe faptul că oltenii nu ştiu să fructifice marile ocazii. Și le-a ieșit!

Bun, dar fără realizări

De la Ivan s-a așteptat tot anul să explodeze sau cel puțin să arate pentru ce este prețuit de atâția olteni. Mai ales că avea pe spate scris hashtag-ul # istorie. Dar nu a reuşit nici aseară să se evidenţieze, deşi promisese că va da două goluri şi că va califica Ştiinţa în finală.

I-a luat prim-planul însă Burlacu, un tânăr de 20 de ani, care a fost cel mai bun om al oltenilor.

Ultima oară când în Craiova s-a sărbătorit câștigarea unui trofeu era anul 1993, iar meciul a rămas în memoria fanilor și pentru accidentarea horror pe care a suferit-o Săndoi.

Ivan&Co nu au reușit să le ofere o bucurie suporterilor nici de data asta, poate doar descoperirea unui alt talent: Andrei Burlacu.

Bătaie între oficiali

Mihai Rotaru, patronul oltenilor, și Dan Leasă, oficialul celor de la Voluntari, au fost protagoniștii unui scandal pe stadionul Concordia.

Între cei doi a avut loc un schimb de replici dur, care era să degenereze într-o bătaie dacă antrenorul Astrei, Marius Șumudică, nu intervenea. Jandarmii aflați la stadion au fost nevoiți și ei să se implice pentru a opri conflictul.

 voluntari csu 0 0

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
montgomerry
montgomerry  •  19 Mai 2017, 20:17

Asa patesti cand incerci sa pacalesti fotbalul.Oblemenco si Crisan,se rostogolesc in mormant,cand vad ce s-a ales de echipa pentru care ei erau gata sa-si dea si sufletul.Clona,ramane clona,nu are cum sa fie continuatoarea marii echipe a Olteniei.

fcu1948
fcu1948  •  19 Mai 2017, 15:23
Postat de observator_federal pe 19 Mai 2017, 11:34

Aparuta pe sest pentru a compensa distrugerea clubului emblema al Craiovei si al Olteniei. Si nu s-a scandalizat atunci nici presa "sportiva" nici cohortele de experti FCSBisti (fosti stelisti, viitori FCFCSBisti).

Nu s-au scandalizat pt ca au beneficiat de urma distrugerii Universitatii Craioca, si-au impartit prada, adica au luat pe moca jucatorii pe care Mititelu nu a vrut sa-i vanda la cluburile din Bucuresti si nu numai. Iar astora care plang acum ca se va desfiinta fotbalul romanesc daca instanta va acorda despagubiri Stiintei, le-a convenit atatia ani sa evolueze intr-un campionat slab, fara un oponent incomod asa cum era Universitatea Craiova.

fcu1948
fcu1948  •  19 Mai 2017, 15:09
Postat de Dan-Mugurel Ispas pe 19 Mai 2017, 12:46

1. Nu ar fi fost prima finală de Cupa României din istoria clubului; aceleași instanțe care au adus fcsb în fotbalul românesc au decis și cui aparține palmaresul Universității Craiova! Aviz amnezicilor! Dar, de la unii care au bâlbâit-o luni întregi despre play off fără să citească regulamentul, la fel ca invitații lor, unii, așișderea sfertodocți, despre unii care spun în fața microfonului "doisprezece mii de spectatori" sau "acțiunea care a făcut-o jucătorul...", ce să ceri? Că, de unde nu e, nici Dumnezeu ... 2. Oricât suferiți, Universitatea Craiova a eliminat dinamo din Cupă! Asta ne rămâne! Desigur și vouă vă rămâne ceva: lătratul. 3. Celeilalte jumătăți a voastre, cea fecesebistă, parcă și mai colorată: doare rău pierderea titlului? Păi era pierdut demult dacă hențul inexistent al lui Acka nu era mutat în careu sau dacă, în turul play off-ului, la 0-0, se dădea penalty la Măzărache! Unde mai pui că fcsb trebuia să joace încă din prima repriză cu un om în minus, după faultul sălbatic la Ivan! Și, ca să fie ca pe la voi, în româna cu accent: haidi bre, calmați-vă; de dragul deontologiei, nu mai hăhăiți!

1. Mai informeaza-te inainte sa postezi ineptii. Dosarele privind palmaresul si marca nu s-au solutionat definitiv si irevocabil. Spre stupoarea ta si a altor tantalai asemeni tie, afla ca in prima instanta palmaresul a fost castigat de FC Universitatea Craiova, NU de csu clona. 2. dinamu a fost eliminata din cupa de csu clona, adica de echipa infiintata in 2013 la Bucuresti de catre condamnatul sandu mircea, menestresa marse diu tramvai si de praduitorul de bani publici de la ANRP, aka rotarel smardoiul.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează