FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  VIITORUL - CSU CRAIOVA, JOI

VIITORUL - CSU CRAIOVA // Scenariul pe care Gheorghe Hagi îl exclude la finalul returului semifinalei Cupei: „Sigur nu se va întâmpla așa”

Gheorghe Hagi // FOTO: GSP
Gheorghe Hagi // FOTO: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 24 aprilie 2019 16:27

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, a prefațat returul din semifinalele Cupei României cu CSU Craiova, care va avea loc joi, de la ora 19:45. În tur, dobrogenii s-au impus în Oltenia cu 2-1. 

"Nu mă gândesc la rezultatul din tur, pentru noi meciul începe de la 0-0 și vrem să câștigăm. Am făcut o primă repriză foarte bună în deplasare, acum vine a doua pe teren propriu. Trebuie să uităm de ultimele 2 meciuri cu Craiova și să ne păstrăm spiritul, să alergăm mult, să fim conectați la maximum.

Să fim pragmatici și pregătiți pe parcursul celor 90 de minute, poate chiar mai mult, pentru că se poate întâmpla orice", a spus Hagi, adăugând cu zâmbetul pe buze:

"Eu aș vrea să nu se marcheze niciun gol, dar sunt sigur că nu se va întâmpla așa, pentru că sunt două echipe cărora le place să atace".

Managerul tehnic al constănțenilor nu-i va putea folosi pe Paul Iacob și Vlad Achim (ambii suspendați), Alex Mățan (accidentați), în timp ce Sebastian Mladen și Virgil Ghiță sunt incerți din cauza probleme musculare.

Primul trofeu pentru Constanța?

Dacă se va califica în finală, Viitorul va avea șansa de a aduce pentru prima oară la Constanța trofeul Cupei României.

"Prima oară să ajungem în finală, apoi vom încerca să o câștigăm. Cred că suporterii din Constanța sunt cei mai fericiți în ultimii 10 ani. Au văzut atâtea campioane la juniori, am făcut o minune și am luat titlul la seniori, cu o echipă care joacă un fotbal foarte bun", a declarat Hagi.

"Ne-am creat un avantaj în tur și trebuie să profităm de el, mai ales că jucăm acasă. Nu contează că am câștigat ultimele două meciuri directe, într-o semifinală se poate întâmpla orice. Va fi un meci dificil, dar spectaculos"

"Ambele competiții sunt importante și Cupa României, și campionatul. Nu-mi place să fac calcule atât timp cât depindem doar de noi și știu că trebuie să câștigăm. De când am debutat la echipa mare, mi-am dorit mereu să câștig un trofeu cu Viitorul"
Ianis Hagi

"Mai avem un singur pas până la finală și trebuie să trecem peste acest meci dificil. Craiova va veni să atace cu toate armele, dar suntem pregătiți să scoatem un rezultat pozitiv"
Bogdan Țîru

Vezi și: EXCLUSIV Cațavencii din Liga 1» Gazeta a întrebat cele 14 cluburi dacă vor arbitraj video și a primit răspunsuri surprinzătoare: „Vrem, cu o condiție”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
romulus65
romulus65  •  24 Aprilie 2019, 22:09
Postat de ovidiu_3003 pe 24 Aprilie 2019, 20:08

...ce moaca de om prost are in foto ...

Pune si tu o fotografie sa-ti vedem moaca de om destept.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  24 Aprilie 2019, 20:08

...ce moaca de om prost are in foto ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează