Alte știri din fotbal
Plecare neașteptată din Superligă! Jucătorul are oferte din străinătate + un campion al României își reziliază contractul
0
Îl cunoaște bine pe atacantul luat în calcul de Dinamo și dă verdictul: „Nu poate fi titular în acest moment”
0
Lovitură de proporții pentru Liga 2! Negocieri secrete pentru doi jucători din Superligă
0
Basarab Panduru, contrariat de noua cotă de piață a jucătorului pe Transfermarkt: „Nu dă nimeni banii ăștia”
4
Știri din fotbal internațional
O inovație bizară la Mondial » FIFA lansează un serviciu controversat pe stadioane
0
Au ales cele mai sexy 11 partenere de fotbaliști care vor merge în America
0
Gazetta dello Sport anunță: „Decizie istorică la Inter”
0
Ce poți face în Mexic cu „incredibila” sumă de 1,3 lei? » Surpriză totală la aterizare, după ce am călătorit în avion cu naționala Tunisiei!
3
Lifestyle
Au ales cele mai sexy 11 partenere de fotbaliști care vor merge în America
0
Ce poți face în Mexic cu „incredibila” sumă de 1,3 lei? » Surpriză totală la aterizare, după ce am călătorit în avion cu naționala Tunisiei!
3
Și Dennis Man s-a căsătorit astăzi: căpitanul Stanciu i-a fost naș
8
Denis Alibec s-a căsătorit discret cu fosta gimnastă
10
Sorin Grindeanu s-a întors din SUA, când era ministru, cu o factură de ...
Libertatea
De ce un apartament din 1975 poate fi mai valoros decât unul nou
Adevărul
Avem LISTA COMPLETĂ de premieri olimpice, ținută doi ani la secret de COSR ...
GSP SPECIAL
Singurul fotbalist român care a fost campion mondial. „Alerga până la ...
Libertatea
steaua = echipa ce distruge antrenori... CIOBANU' DE JIJI STIE cum e asta cu antrenoratul
domne sant stelist de 22 de ani dar tare mi-e teama pentru viitorul stelei. ceea ce o mai tine pe steaua in picioare este palmaresul ei si milioanele de fani...si nu banii lui becali si nici falsele vedete nascute peste noapte doar poate le vinde mai scump...dar pana cand mai merge toata tarasenia asta? e negru viitorul stelei...
Bai voi sunteti normali?! Va uitati in gura p r ostilor de ziaristi? In alea 5 meciuri sunt doua egaluri in deplasare cu CFR si Fiorentina! Era mai bine sa pierdem la CFR ca Dinamu ? Sau sa mancam bataie la Fiorentina? Nu aveti simtul realitatii! Cand Lacatus a preluat Steaua anul trecut in situatia dezastruoasa in care era si a dus-o in lupta pentru titlu, iar anul asta a dus-o in CL eliminand Galata, v-a placut? P r osti sunteti fratilor, multi, dar p r osti!
da cand o eliminat lacatus pe galata o fo bine nu ? mentalitate de romani....
Nu va mai pacaliti singuri.De doi ani nu jucam nimic.Invingem prin min.90 si luam trei puncte.Cat ii trebuie lui Lacatus sa faca echipa?Altii antreneaza echipe un an si au luat campionatu' vezi andone la cluj sau rednic la javre.Noua ne trebuie 10 ani si bani plimbati pe la alte echipe sa avem o sansa .DESCHIDETI OCHII, NU VA COMPLACETI IN UMILINTA DOAR DE DRAGUL CELOR 10 CAMPIONATE CASTIGATE DE LACATUS.CE VA FACE SA CREDETI CA JOCUL SE VA SCHIMBA IN BINE, CA VOM BATE IN C.L.?NU E NICI UN SEMN
cand mancam noi bataie iei stau bine mersi si beau si manaca si isi iau euroi si noi lu am vanatai ..si le mai dam si banii pt biletele de meci ...nu stiu fotbal.. mai bine jucam noi suporteri meciurile lor ca sigur le vom castiga ...si ii adugem lui becali euroi mau multi ...iar noi oare ce bilete gratis
de ce sa plece ...?nu atrenorul este de vina fotbalisti au prea multe basini in cap .....sa ii puna cineva putin la respect sa nu le mai dea asa multi banii.....ca sunt alti baieti tineri care au joaca mai bine fotbal ....deja fotbalul a ajuns sa fie o gluma si sa joace niste vagabonti,isi bat joc de fotbal si de echipa la care sunt...may suporteri ia mai lasati sa joace singuri fara noi ....ca le dam banii cand mergem acolo si ce primim 0 nimic nici un rezultat..ca noi facem fotbalul....
Imi doresc sa se dizolve steaua si sa ajunga becali sa cerseasca la metrou.
PLEACA ! DEMISIA ! SA VINA PROTASOV !!!!
Laca ne face de ris, jucam ca niste papagali, si mincam bataie de la echipe de 2 lei
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.