Alte știri din fotbal
S-a făcut! Gigi Becali a aflat de la GSP primul transfer al verii la FCSB: „E posibil”
1
Cutremur: s-ar putea rejuca toate barajele! Au decis să meargă la TAS, după dezvăluirile GSP
3
Gigi Becali e convins, după întâlnirea cu fotbalistul: „Vine la noi”
0
Pus pe liber după doar 3 meciuri la FCSB, semnează cu Dumbrăvița
0
Știri din fotbal internațional
Ederson, ca danezii! » De la nunta unui amic la Mondialul 2026
0
FIFA a ales arbitrul care va oficia meciul de deschidere al Cupei Mondiale de fotbal
1
Top 10 cei mai buni marcatori din istoria Campionatelor Mondiale
0
Riscă meci pierdut la „masa verde”! » FIFA amenință cu represalii dure, dacă la Mexic - Africa de Sud se va auzi scandarea controversată a localnicilor
10
Lifestyle
Au ales cele mai sexy 11 partenere de fotbaliști care vor merge în America
0
Ce poți face în Mexic cu „incredibila” sumă de 1,3 lei? » Surpriză totală la aterizare, după ce am călătorit în avion cu naționala Tunisiei!
6
Și Dennis Man s-a căsătorit astăzi: căpitanul Stanciu i-a fost naș
8
Denis Alibec s-a căsătorit discret cu fosta gimnastă
10
Sorin Grindeanu s-a întors din SUA, când era ministru, cu o factură de ...
Libertatea
De ce un apartament din 1975 poate fi mai valoros decât unul nou
Adevărul
Avem LISTA COMPLETĂ de premieri olimpice, ținută doi ani la secret de COSR ...
GSP SPECIAL
Singurul fotbalist român care a fost campion mondial. „Alerga până la ...
Libertatea
Si eu sint stelist, insa ce treaba a facut el peste tot pe unde a fost? Ca ii baga pe toti in B?
Laca nu e antrenor! Nu are o idee de joc, nu are un sistem, nu stie ce sa faca, nu stie sa faca schimbari, nu poate sa fie antrenor nici macar al unei echipe din liga a doua.
cei care au votat cu siguranta ca nu sunt miile de fani care striga cat ii tin puterile pe stadion "LACATUS"... asemenea sondaje trebuie facute la nivelul tribunelor ... nu pe internet... GENII de gazetari ce sunteti ! oricum...lacatus sa plece cand o sa-i ceara un stadion intreg asta > si nu o sa se intample,iar daca pleaca,pleaca pentru ca asa vrea gigi becali... pentru ca lui ii place sa se joace ("pai aduc un antrenor capabil... o sa-l aduc peeeeee... apoi peee... apoi ma
bah astia care vor sa-l dea jos pe laca sunt numa caini si sa le dau la cioco de idioti k le e frik. laca o sa le rupa gaoaza in meciul direct o sa vedeti caini idioti care latrati toto timpul.mai si ganditi nu numai dati din gur. asa k marsssssssssss la oase k e sezonul
nu trebuie sa plece.un antrenor nupoate sa faca treaba la o echipa intr-un an doi.trebuie lasat sa isi formeze echipa. nu se poate mereu sa castige.eu sunt stelist dar nu am nicio obiectie la adresda lu laca.a facut treaba peste tot pe unde a fost si o sa faca si la steaua asa k lasati-l in pace ink vreao 2 ani si apoi ami vb ok. tot inainte laca bafat
bai nene da' de rednic de ce nu ziceti nimic??? va freaca pe voi sa il dati pe asta jos. vi s-a pus voua pata pe steaua in special.
atata timp cat jiji se baga la echipa lacatus nare ce sa faca nu poata sasi demonstreze calitatile de antrenor daca este pacat asta este suflet si trup pentru steaua forza steaua
doamne cu cat ramane mai mul;t asta la steaua cu atat mai bine pt contracandidate la titluu!!!e o gluma de antrenor lacatus.
SA MI BAG P.U.L.A IN MORTII MATII DE JEGOS, TE DAI STELIST SI TU ESTI O PIZDA OTOPEANU CRISTIAN ! SA TI TRAG LA M.U.I.E. ! LACA N O SA PLECE CA VREI TU SAU FRAIERII AIA 10.000! SA VA IAU MORTII IN P.U.L.A !
la ce echipa din lume care vrea performanta mai ramanea un antrenor care de 5 meciuri nu a batut pe nimeni????????si majoritatea meciurilor din acest an le-a pierdut??????? va zic eu:la steaua!!!!!!lacatus habar nu ai sa antrenezi si daca mai aveai demnitate plecai!!!asa devii un simplu vasal la curtea oierului!!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.