Comentarii (173)
 •  18 Octombrie 2008, 22:41

Lacatus e simbolul Stelei, dar nu ar trebui sa fie si antrenor. In afara meciurilor cu Galatasaray, nu prea am mai vazut jocuri bune la Steaua in sezonul asta. Cred ca are intrecere cu Olaroiu pt postul de sclav al lui behcahli. Protasov a fost antrenorul care mia placut mie cel mai mult

•  18 Octombrie 2008, 22:40

clujenii au facut o mutare extrem de inspirata. Diferenta dintre ei si Steaua consta in faptul ca acolo exista conducatori capabili de performanta. Lacatus nu ar trebui schimbat decat de un antrenor cu adevarat valoros, un antrenor scolit. In plus de asta, marea problema nu este daca Lacatus e un bun antrenor sau nu, marea problema e daca Becali e sau nu un conducator. Dupa parerea mea e doar un fanfaron penibil, iar rezultatele arata asta. Exista lot dar nu exista conducator

•  18 Octombrie 2008, 22:38

Mai duceti-va in plm toti care il contestati pe Lacatus, e simbolul Stelei si nu merita asa ceva.Iar toti ziaristii care sunt impotriva lui sa imi suga...bomboana :)

•  18 Octombrie 2008, 22:36

@ alex: mai studiaza gramatica si dupa aia vino sa comentezi.

•  18 Octombrie 2008, 22:32

Cum adica 10 000 de voturi si un singur verdict?????????Nu va e rusine?Eu vad acolo un procent de 60 % care cei drept este mare dar nu este un singur verdict.

•  18 Octombrie 2008, 22:26

Lacatus nu este antrenor nici de echipa de liga a3-a care se zbate la retrogradare. Jucatori sunt dar daca nu are cine sa-i aseze in teren si sa le dea sfaturi antrenoresti. Trebuie sa plece - dar sa se aduca un Antrenor.

•  18 Octombrie 2008, 22:24

LACA a fost cel mai galonat jucator al STELEI.ATAT.Ca antrenor este subtire rau.Altii cu loturi de tot rasul(GRIGORAS,DAN PETRESCU)au facut din rahat bici,iar el la lotul de care dispune ne duce din esec in esec Indiferent de adversarul intalnit-otopeni(acasa)sportul,otelu joaca cu 2 inchizatori.Mare strateg.Alti jucatori sant prost dispusi in teren-TOJA.Acesta a fost MPV partidei columbia-brazilia folosit corect pe flancul stang.Cu otopeniul si bayern a fost central.Ca asa gandeste LACA.

•  18 Octombrie 2008, 22:24

lacatus e varza

•  18 Octombrie 2008, 22:15

mai ce d efraaieri pai nu laca este devina pt jocul stelei ci ciobbanul de gigi, ca sigur isi baga nasul si in plus se lauda ca are bani, ce bani a bagat in jucatori, cfr au adus niste jucatori marfa, voi ati vazut cum a jucat aseara cu dinamo, asa ca faceti un vot cu gigi sa plece de la steaua

•  18 Octombrie 2008, 22:11

DORINTA MEA CEA MAI FIERBINTE ESTE CA VOI OAMENII DE PRESA SA NU MAI FACETI DIN ACEASTA NULITATE, CARE ESTE G.B.UN EROU DE PRESA.

• 1
  • •••
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • •••
  • 18
Comentează