Comentarii (173)
 •  18 Octombrie 2008, 21:40

afaraaaaaaaaa Lacatussssssss!!!Demisia....demisia....demisia!!

•  18 Octombrie 2008, 21:37

hai sa fim seriosi...nu lacatus e problema ci echipa. Nu avem cu cine juca...Laca e un mare antrenor si a trebuii sa stea pana la iarna cel putin pt ca el ne-a adus in champions league si poate ca doar el stie ce face... lumea sa numai vorbeasca atat caci lacatus trebuie sa ramana...problema stelei e la lot unde jucatorii nu pun suflet si nu se daruiesc intreg... lacatus nu asculta ce zic altii...tu trebuie sa ramai ;)

•  18 Octombrie 2008, 21:34

sa mai ramana pana la vara

•  18 Octombrie 2008, 21:25

de cand cuvantul j_o_k_e_r este cenzurat???? Aloooooooooooo GSP!!!!!!!!!!!

•  18 Octombrie 2008, 21:24

sunte-ti constipati la minte

•  18 Octombrie 2008, 21:24

De cand a preluat Lacatus echipa, Steaua nu a facut nici un progres fata de jocul prestat in returul campionatului trecut; Asta este marea problema;

•  18 Octombrie 2008, 21:19

pai si de unde stiti ca toti cei care au votat sunt stelisti ? eu cred ca majoritatea celor care au votat , mai ales cei care au votat "NU" nu sunt stelisti... Acest vot nu este concludent. Multi sunt de parere ca Lacatus are trebui sa plece, chiar si eu, dar nu stiu daca toti stelistii imi impartasesc aceeasi dorinta.

•  18 Octombrie 2008, 21:17

sa fim seriosi,chiar daca toti il sustineau pe lacatus, in subconstient stiau ca e un antrenor mediu. marele idiot e becali. trebuia sa aduca un antrenor strain ca irureta sau camacho care ar fi venit la o echipa gen steaua.p.s. dan petrescu nu e o solutie...aceeasi poveste ca hagi si lacatus

•  18 Octombrie 2008, 21:16

Steaua Bucuresti, nu are nevoie de suporteri de ocazie ca alte echipe. Galeria adevarata a stelei are o relatie speciala cu soldatul ei credincios, Marius Lacatus. Steaua Bucuresti a jucat 2 finale de Cupa Campionilor, o semifinala de Cupa Campionilor, o semifinala de Cupa Campionilor si o semifinala de Cupa Uefa, unde a fost foarte aproapesa joace finala. Steaua a adus pe Snatiago Bernabeu, 20000 de suporteri, bucuresteni, ardeleni, moldoveni etc...Fiti alaturi de soldatul ei credincios Lacatus

•  18 Octombrie 2008, 21:15

in Romania prostia ii atunci cand pierde o e chipa toti cred ca antrenorul trebuie demis...wsm

• 1
  • •••
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • •••
  • 18
Comentează