Alte știri din fotbal
Gigi Becali e convins, după întâlnirea cu fotbalistul: „Vine la noi”
0
Pus pe liber după doar 3 meciuri la FCSB, semnează cu Dumbrăvița
0
Florin Maxim îl are de azi la antrenamente și pe noul atacant
0
Pleacă Ionuț Chirilă după doar două săptămâni la noua echipă? Ar vrea măcar să înceapă antrenamentele: „Mă duc!”
0
Știri din fotbal internațional
Riscă meci pierdut la „masa verde”! » FIFA amenință cu represalii dure, dacă la Mexic - Africa de Sud se va auzi scandarea controversată a localnicilor
0
Drama lui Ronald Koeman: „Eu sunt la Mondial, ea face chemioterapie. Visăm împreună la finala din New York”
0
Surpriză cu Bernardo Silva la Barcelona! Internaționalul portughez prelungește suspansul
0
În avionul spre Spania, Papa Leon al XIV-lea a dezvăluit numele clubului pe care îl susține
0
Lifestyle
Au ales cele mai sexy 11 partenere de fotbaliști care vor merge în America
0
Ce poți face în Mexic cu „incredibila” sumă de 1,3 lei? » Surpriză totală la aterizare, după ce am călătorit în avion cu naționala Tunisiei!
6
Și Dennis Man s-a căsătorit astăzi: căpitanul Stanciu i-a fost naș
8
Denis Alibec s-a căsătorit discret cu fosta gimnastă
10
Sorin Grindeanu s-a întors din SUA, când era ministru, cu o factură de ...
Libertatea
De ce un apartament din 1975 poate fi mai valoros decât unul nou
Adevărul
Avem LISTA COMPLETĂ de premieri olimpice, ținută doi ani la secret de COSR ...
GSP SPECIAL
Singurul fotbalist român care a fost campion mondial. „Alerga până la ...
Libertatea
afaraaaaaaaaa Lacatussssssss!!!Demisia....demisia....demisia!!
hai sa fim seriosi...nu lacatus e problema ci echipa. Nu avem cu cine juca...Laca e un mare antrenor si a trebuii sa stea pana la iarna cel putin pt ca el ne-a adus in champions league si poate ca doar el stie ce face... lumea sa numai vorbeasca atat caci lacatus trebuie sa ramana...problema stelei e la lot unde jucatorii nu pun suflet si nu se daruiesc intreg... lacatus nu asculta ce zic altii...tu trebuie sa ramai ;)
sa mai ramana pana la vara
de cand cuvantul j_o_k_e_r este cenzurat???? Aloooooooooooo GSP!!!!!!!!!!!
sunte-ti constipati la minte
De cand a preluat Lacatus echipa, Steaua nu a facut nici un progres fata de jocul prestat in returul campionatului trecut; Asta este marea problema;
pai si de unde stiti ca toti cei care au votat sunt stelisti ? eu cred ca majoritatea celor care au votat , mai ales cei care au votat "NU" nu sunt stelisti... Acest vot nu este concludent. Multi sunt de parere ca Lacatus are trebui sa plece, chiar si eu, dar nu stiu daca toti stelistii imi impartasesc aceeasi dorinta.
sa fim seriosi,chiar daca toti il sustineau pe lacatus, in subconstient stiau ca e un antrenor mediu. marele idiot e becali. trebuia sa aduca un antrenor strain ca irureta sau camacho care ar fi venit la o echipa gen steaua.p.s. dan petrescu nu e o solutie...aceeasi poveste ca hagi si lacatus
Steaua Bucuresti, nu are nevoie de suporteri de ocazie ca alte echipe. Galeria adevarata a stelei are o relatie speciala cu soldatul ei credincios, Marius Lacatus. Steaua Bucuresti a jucat 2 finale de Cupa Campionilor, o semifinala de Cupa Campionilor, o semifinala de Cupa Campionilor si o semifinala de Cupa Uefa, unde a fost foarte aproapesa joace finala. Steaua a adus pe Snatiago Bernabeu, 20000 de suporteri, bucuresteni, ardeleni, moldoveni etc...Fiti alaturi de soldatul ei credincios Lacatus
in Romania prostia ii atunci cand pierde o e chipa toti cred ca antrenorul trebuie demis...wsm
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.