Comentarii (173)
 •  18 Octombrie 2008, 21:10

Pentru cei care il contesta pe Lacatush. Lactush nu e in pozitia lui Ando, Rednic, Razvan Lucescu la Rapid samd.. In jurul lui sunt stelisti adevarati care il iubesc si il stimeaza. Acestia sunt adevaratii stelisti care iubesc clubul neconditionat. Steaua este un club mai special in campionatul romanesc si are suporteri speciali, care au fost si sunt alaturi de club sila bine si la foarte bine dar mai ales le greu.Steaua Bucuresti a jucat 2 finDaca voi nu aveti rabdare ce sa ne asteptam la altii

•  18 Octombrie 2008, 21:09

daca vine olaroiu sau protasov sa plece

Votul nu e concludent. Nimic nu opreste antistelistii sa voteze aici. Toti stelistii au votat ca Lacatus sa ramana.

@stelist 85 Ba baiatule , tu esti gresit cu capul ! Lacatus trebuie pastrat antrenor ??? Cate meciuri ai vazut tu la viata ta ?? In ce an ai pus tu piciorul in Ghencea ?? Pai daca e sa ma iau dupa nick-ul tau (stelist 85) , imi dau seama ca tu nu l-ai vazut pe Lacatus jucand , ptr. ca Lacatus a venit in Ghencea in 1984 , adica atunci cand tu nu erai nascut ! Si atunci , cum iti dai tu cu parerea despre Lacatus ?? Lacatus e cel mai pprost antrenor pe care l-a avut clubul asta ,pappagalule !

Zlatan,n ai nici o treaba cu fotbalu dak zici ca lacatus ii antrenor bun....

•  18 Octombrie 2008, 21:06

eu va pot face campion fará blaturi

•  18 Octombrie 2008, 21:05

Indiferent de scorul din meciul cu Lyonul , Laca nu va pleca si nu va fi demis; In opinia mea , meciul decisiv pentru Lacatus ar putea fi cel cu Dinamo

•  18 Octombrie 2008, 21:02

domnule Becali punel antrenor pe ''borne'' si secund pe ''cristi'' si castigi champions league. sa fim seriosi domnule BECALI continua cu Lacatus pt ca ii un bun antrenor si un mare stelist.

•  18 Octombrie 2008, 21:00

Sa plece C.I.O.A.R.A !

•  18 Octombrie 2008, 20:59

De aia nu va suport eu pe voi STELISTILOR una doua sa plece antrenoru. mai terminati o data in pui mei eu il vad pe lacatus un mare antrenor, cine ati vrea voi sa vina antrenor MURINHO? mai terminati si voi cu prostiile astea orice echipa are si momentele proaste.

• 1
  • •••
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • •••
  • 18
Comentează