Comentarii (173)
 •  18 Octombrie 2008, 20:58

lacatus.. este un antrenor fricos.. si asta nu o sa se skimbe..; de ce a jucat cu 3 inkizatori cu otelul ? ne aparam ? ne trebuie egaluri la otelul ? de ce nu a jucat cu 2 atacnti macar cand eram condusi.. si eu l-am vrut ca antrenor la ekipa.. si eu am vrut sa joace bine si sa aiba rezultate.. dar nu se mai poate.. ori devine barbat ori pleaca..

•  18 Octombrie 2008, 20:57

respect Laca, dar trebuie sa faci loc unuia care se pricepe la antrenorat .

•  18 Octombrie 2008, 20:54

aloooooo stelisti handicapati, distrusi, enervanti si cum mai sunteti!!! lasati omu sa antreneze!! stiti voi sa antrenati!! asta e a pierdut 2 jocuri! ce sa zicem, asteptati ca mai sunt etape. hahalerele dreaqu

•  18 Octombrie 2008, 20:53

PROTASOV!

•  18 Octombrie 2008, 20:51

ba voi care il contestati pe Laca, daca bate steaua pe Lyon marti, sa nu va mai aud ca tineti cu steau, sa va duceti la Dinamo ca aia au mari rezultate in europa. Se pregatesc de 10 ani de CL. Va zic eu ce trb la Steaua trb sa se cunosca jucatorii, in aparare sun jucatori care joaca demult, trb si in fata sa se sudeze. Oricum trb sa stea un antrenor mai mult timp. Si Laca e perfect. Daca tot schimba antrenorii nu mai face steaua niciodata echipa

poate a gresit si Lacatus(exemplu in cupa romaniei cind trebuia sa aba pe banca si prima echipa),dar dupa meciul de la galati cred ca echipa nu poate mai mult,Steaua are nevoie de jucatori puternici ,nu cred ca vina este a antrenorului.Si totusi sunt cu Steaua,Deci forta steaua.

eu sincer cred ca esecul este al "antrenorului" becali. sa fim seriosi, el este cel care face echipa, nu vi se pare ca desi s-au schimbat atatia antrenori, echipa joaca acelasi stil haotic fara orizont? de asta a plecat si hagi. daca pleaca lacatus, cine va fi antrenor, cine accepta sa fie antenor de fatada pt jiji? becali este cel care trebuie sa plece, si abia apoi se rezolva si celelalte probleme.

•  18 Octombrie 2008, 20:48

iar despre dayro moreno eu cred ca este un mare CIRCAR s nu are ce cauta la steaua despre toja de moment nu ma pronunt sa-l mai vedem 2-3 meciuri dar nu cred ca se va adapta la steaua. zapata este scuzabil si gand ne-a scos din mari incurcaturi cum a fost sincer pacat de fundasii care ii are steaua si mai ales de radoi in rest toti sunt varzasi nicolita era sa uit

•  18 Octombrie 2008, 20:48

DAAAA CA LA ROMANI...GATA ALTU CARE NU CUNOASTE ECHIPA SI CARE TRE SA SE ACOMODEZE....BA CE MIE CIUDA CAS ROMAN CAND VA VAD PE VOI ASTIA CARE ZICETI SA PLECE LACATUS....SI ASTIA DE PE LA GAZETA VA INSTIGA SA IASA SCANDAL...CA LA ZIARISTI NU LE CONVINE SA STEA MULT UN ANTRENOR LA O ECHIPA CA NU VA MAI FI SCANDAL SI EU VOR MURI DE FOAME...HAI FITI DESTEPTI SI NU MAI SCRIETI NIK PE FORUMURILE ASTEA VOI NU VEDETI: "VOI CE ZICETI" TU CE CREZI" "COMENTEAZA SI TU""DALE NO

•  18 Octombrie 2008, 20:46

Imi pare rau pentru LACATUS, dar nu are stofa de mare antrenor. Eu sunt stelist de mic si un mare fan a lui Lacatus (fotbalistul), dar ca antrenor nu pare sa fie mare. Din pacate orice antrenor ar veni la Steaua nu va reusi sa f nimic. Transferurile, echipa si atmosfera o face Becali care strica tot. Iar gramada de fotbalisti expirati adusi la Steaua e prea mare. Pentru performante e nevoie de un nou antrenor si de 14-15 jucatori noi, jucatori de valoare. Cu parere de rau! Laca du-te!!!!!

• 1
  • •••
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • •••
  • 18
Comentează