Comentarii (173)
 •  20 Octombrie 2008, 10:55

Ca sa fii antrenor mare trebuie sa ai caracter , sa studiezi , sa muncesti mult ... Lacatus indeplineste doar ultima cerinta . Uitati-va ce antrenori sunt in Europa si apoi mai discutam , Lacatus atata poate , ca sa joci fotbal mare nu-ti trebuie f. multe calitati , ca sa fii antrenor mare e mai greu ...

•  20 Octombrie 2008, 09:36

toate astea sunt numai minari ale gazetei ,lasatil pe laca in pace ,si voi care ati votat sunteti penibil nu va dati seama ca este o conspiratie in potriva stelei ,tare usor mai sunteti manipulati

•  19 Octombrie 2008, 20:02

sa vina Andone!!

•  19 Octombrie 2008, 14:10

Pleaca Lacatus!Pleaca Lacatus!Pleaca Lacatus! Pleaca Lacatus!Pleaca Lacatus!Pleaca Lacatus! Pleaca Lacatus!Pleaca Lacatus!Pleaca Lacatus! Pleaca Lacatus!Pleaca Lacatus!Pleaca Lacatus! Pleaca Lacatus!Pleaca Lacatus!Pleaca Lacatus! Pleaca Lacatus!Pleaca Lacatus!Pleaca Lacatus! Pleaca Lacatus!Pleaca Lacatus!Pleaca Lacatus!

•  19 Octombrie 2008, 12:46

m-am saturat ca Steaua echipa mea de suflet sa fie umilita de echipe de doi lei ,m-am saturat de patronul asta analfabet sa faca o echipa cu adevarat mare cum se lauda de cativa ani ,m-am saturat de tot ce se intampla la Steaua.Lacatus a fost un mare jucator ,dar din pacate este un antrenor mic de tot si ar trebui sa-si dea demisia cat mai urgent.DEMISIA

•  19 Octombrie 2008, 12:24

Atata timp cat patronul isi impune propria "tactica" daca stie ce inseamna asta ,la echipa ,nimeni in Ghencea nu va face performanta ,nici un antrenor nu va fi lasat sa-si faca treaba pt care a fost platit ,incet incet ,comunismul pentru care s-a luptat in '89 s-a instaurat in Ghencea .Pacat ... noi suporterii suferim pentru fitzele unei persoane care oricum nu a investit in echipa si decat a incercat sa-si scoata un profit cat mai mare .

•  19 Octombrie 2008, 11:53

NIMIC,in afara de figurile jucatorilor care acuma is prea plini de bani pt Romania si se cred VIP-uri.Lasa ca Lacatus e bun toata lumea critica.Cand ne-am calificat cu Galata ,ooooo cea mai buna tactica etc..banii vin jucatorii numai figuri(umbla numai in besini si alte comentarii) suntem pe locul 2 ce-i asa rau,ca nu avem varf hotarat sa rupa plasa e alta treaba.da o caraim asa pana la retur si e bine.Nu-i stres.acuma daca jucatorii o sa fie atinsi la buzunare o sa joace sigur.Ei numa asa stiu

•  19 Octombrie 2008, 11:52

NIMIC,in afara de figurile jucatorilor care acuma is prea plini de bani pt Romania si se cred VIP-uri.Lasa ca Lacatus e bun toata lumea critica.Cand ne-am calificat cu Galata ,ooooo cea mai buna tactica etc..banii vin jucatorii numai figuri(umbla numai in besini si alte comentarii) suntem pe locul 2 ce-i asa rau,ca nu avem varf hotarat sa rupa plasa e alta treaba.da o caraim asa pana la retur si e bine.Nu-i stres.acuma daca jucatorii o sa fie atinsi la buzunare o sa joace sigur.Ei numa asa stiu

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 18
Comentează