FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

11.000 euro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 august 2007 00:00

Aceasta este suma promisa jucatorilor de conducere in cazul in care obtin 4 victorii in primele 4 etape. In sezonul in care vor sa cucereasca titlul, oficialii lui CFR Cluj pregatesc recompense financiare pe masura.
Dupa ce a anuntat o prima de obiectiv de 50.000 de euro, ieri, patronul Arpad Paszkany a facut o scurta vizita in vestiar pentru a le comunica o recompensa de 35.000 de RON, aproximativ 11.000 de euro de jucator, pentru victorii pe linie in primele patru etape. CFR joaca astazi cu Otelul, urmind apoi in ordine partide cu Poli Timisoara, U Craiova si Steaua. "Suma e pentru maximum de puncte, iar pentru 10 puncte, suma va fi de 25.000 RON. Sub acest barem, nu vor primi nici un ban. Apoi, dupa aceste patru runde, vom stabili un nou plafon de prime si obiective", a dezvaluit presedintele Iuliu Muresan. In sezonul trecut, cea mai mare prima incasata de feroviari a fost de 7.000 RON la victoria din turul campionatului cu Dinamo (2-1), de pe teren propriu.

si jucatorii ataca granzii
Dupa conducere, jucatorii au aruncat si ei sageti spre granzii din capitala, Steaua si Rapid, favorizati de arbitraje in prima runda. "Este o problema grava ca arbitrii gresesc intr-o singura directie, in favoarea echipelor din Bucuresti", a spus Minteuan, completat de tinarul Deac: "Arbitrajele sint la fel de proaste ca anul trecut. De greseli beneficiaza doar Steaua, Dinamo si Rapid. Ne vom lupta si cu arbitrii daca trebuie, sa luam titlul". (Marius Tuhut)

"Galatenii au ritm"
Clujenii sint constienti de valoarea adversarului, care a trecut de Trabzonspor in dubla mansa a finalei Intertoto si li s-a alaturat in turul doi preliminar al Cupei UEFA. "Otelul are patru meciuri oficiale jucate deja. si-au intrat in ritm. Stau bine in teren si au un joc ofensiv foarte bun", a afirmat Trica. "Va fi foarte greu la Galati. Vom intilni o echipa in forma, care a eliminat din Europa o formatie de top. Indiferent cum va fi, noi trebuie sa incepem cu dreptul noua editie de campionat", a mentionat si capitanul Stancioiu. (Marius Tuhut)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close