FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IASI

12 puncte in 6 meciuri

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2007 00:00

Presedintele gruparii din Copou, Sorin Boca, a stabilit obiectivul echipei

- Domnule Boca, luati vreo masura in acest moment, cind Poli a ajuns la -8 in clasamentul adevarului?
- Vizavi de meciul cu Rapidul nu-i vom amenda pe jucatori, adversarul fiindu-ne superior si rezultatul echitabil. In schimb, vom gindi un sistem prin care sa acordam stimulente doar daca vom acumula 12 puncte in ultimele 6 etape din tur, obiectivul nostru fiind sa incepem returul cu -5 la "adevar".

- Cum veti face acest lucru de vreme ce exista jucatori care se pling ca aveti restante la plata salariilor?
- In aceasta saptamina vom avea o sedinta cu actionarii clubului in urma careia cred ca se vor rezolva toate problemele aparute in ultima perioada, inclusiv cele financiare. Totodata, vrem sa stabilim deja strategia clubului pentru iarna.

- In acest sezon, Poli nu a obtinut pina acum nici un punct in deplasare...
- Sper ca asteptarea sa ia sfirsit vineri, la Arad. E timpul sa mai terminam cu ghinioanele, sa ne mobilizam si mai mult si cred ca avem forta de a aduce puncte si din deplasari, mai ales ca am facut citeva meciuri bune afara.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close