FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

12 transferuri confirmate in Europa

Articol de GSP - Publicat joi, 12 iulie 2007 00:00

Miercuri au fost confirmate alte 12 transferuri in cele mai importante campionate de fotbal ale Europei in conditiile in care noile sezoane se apropie cu pasi repezi.

In Premier League, Liverpool a oficializat aducerea olandezului Ryan Babel, de la Ajax Amsterdam, pentru circa 14 milioane de euro, Portsmouth l-a luat pe Dave Nugent, o mare speranta a fotbalului englez, de la Preston North End, Cardiff City l-a luat pe Trevor Sinclair de la Manchester City, Coventry l-a luat pe Julian Gray de la Birmingham, iar Wigan l-a luat pe Joanis Koumas de la West Bromwich.

In Italia, Cagliari a anuntat deja ca este foarte aproape sa-l aduca pe mijlocasul italian Pasquale Foggia de la Lazio Roma.

In Primera Division, FC Sevilla l-a luat pe Seydou Keita de la Racing Club Lens, La Coruna l-a luat pe tanarul mexican Guardado de la FC Atlas, Betis Sevilla l-a luat pe portarul portughez Ricardo de la Sporting Lisabona, Valencia l-a trimis pe Ludovic Butelle la Valladolid, Levante l-a luat pe Juanma de la Recreativo Huelva, iar FC Barcelona a dat lovitura zilei achizitionandu-l pe argentinianul Gabriel Milito de la Real Zaragoza pentru circa 20 de milioane de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează