FOTBAL  »  Superliga  »  ANGLIA

145 de milioane

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2007 00:00

Managerul lui Chelsea, Grant, s-a indragostit de Kaka, iar Abramovici e gata sa i-l aduca. Chelsea e pe punctul de a porni o noua ofensiva pentru Kaka. Daily Express a aflat din surse apropiate londonezilor ca managerul Avram Grant e topit dupa brazilian si i-a sugerat patronului Roman Abramovici ca "ar fi o investitie buna, chiar si la 145 de milioane de euro". Miliardarul rus a mai avut doua tentative de a-l lua pe liderul Milanului, dar campioana Europei s-a opus de fiecare data. Ce sanse ar avea acum?

"Abramovici este singurul patron de club capabil sa-i ofere lui Kaka un salariu mai bun decit cel pe care-l are la Milan. si tot singurul care-si permite sa puna pe masa o asemenea suma astronomica. Italienii au zis mereu ca nu-l vind, dar la asemenea cifre, nu se stie niciodata", a declarat o sursa din cadrul lui Chelsea.

sevcenko, fostul coechipier al brazilianului, si Ballack, de pilda, sint platiti de albastri cu cite 9,23 milioane de euro anual. Asta in vreme ce contractul lui Kaka la Milan, reinnoit recent, e doar de 8 milioane de euro pe sezon.

Pleaca Lampard?
Daily Mirror scrie ca albastrii sint tentati sa-l vinda pe Frank Lampard la iarna, de teama ca loialitatea acestuia fata de fostul manager, Mourinho, ar putea dezbina echipa. Lampard si Drogba au fost cei mai infocati sustinatori ai portughezului, in timp ce John Terry s-a numarat printre aceia care l-au tradat. Curtat de Real, dispusa sa dea 14 milioane de euro in ianuarie pentru a-l achizitiona, "Lamp" n-a prelungit pina acum, iar la vara si-ar putea cumpara ultimul an de contract cu 9 milioane de euro.

"Suporteri blegi"
Jose Mourinho si i-a pus in cap si pe suporterii lui Chelsea, pe care-i considera "niste blegi". "In general sint oameni cu o stare materiala buna, care nu-si prea chinuie corzile vocale ca sa sustina echipa", a explicat fostul antrenor al albastrilor. Portughezul ii vede tocmai pe ultimul loc intr-o ierarhie a fanilor cluburilor din Londra, dupa cei ai lui Arsenal, Tottenham, West Ham si Fulham.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează