FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

15 transferuri confirmate in Europa

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 iulie 2007 00:00

AMOS NEWS /  Ziua de joi a fost din nou una excelenta pe piata transferurilor din cele mai importante campionate de fotbal ale Europei din moment ce s-au inregistrat nu mai putin de 15 mutari dintre care cateva au fost cel putin interesante.

Liber de contract dupa ce si-a incheiat colaborarea cu FC Liverpool, portarul polonez Jerzy Dudek a ajuns la campioana Spaniei, Real Madrid, unde va fi sezonul urmator rezerva lui Iker Casillas.

Tot in Premier League, Fulham l-a luat pe Chris Baird de la Southampton, Portsmouth l-a luat pe John Utaka de la Rennes, iar Chelsea a renuntat la doi fundasi centrali, sarbul Slobodan Rajkovici, trimis la PSV Eindhoven, si olandezul Khalid Boulahrouz, cedat cu imprumut la FC Sevilla.

In Serie A s-au inregistrat foarte multe mutari, Roma i-a cedat pe Alessio Cerci, la Pisa, si Stefano Okaka Chuka, la Modena, Parma l-a luat pe Morrone de la Livorno, la schimb cu De Lucia, Ascoli l-a cedat pe Boudianski la Udinese si l-a luat pe veteranul Massimo Taibi de la AC Torino, iar Fiorentina, echipa lui Adi Mutu, i-a cedat pe Mateo si Do Prado la Treviso.

In Primera Division, Levante l-a achizitionat pe atacantul lituanian Maris Verpakovskis pe filiera AZ Alkmaar, iar Gimnastic l-a luat pe portarul Roberto Jimenez de la Atletico Madrid.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează