FOTBAL  »  LIGA 1  »  CRAIOVA - SPORTUL, MÎINE, 19:00, GSP TV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

2.500 de fani la primul antrenament al lui Piţurcă la Craiova!

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 august 2010 00:00

Piţurcă a fost ovaţionat de 2.500 de oameni la primul antrenament în Bănie.

Pe Nea Ovidiu (70 de ani) seara de 26 august 2010 l-a găsit din nou în tribunele arenei "Ion Oblemenco", vorbind la telefon cu un fost camarad din studenţie. "Colega, venii într-un  loc unde n-am mai fost de 50 de ani, de cînd mergeam cu gaşca. Ghici unde?! Da, mă, pe <Central>! Zi şi tu ce bucurie ne făcu' Piţi! Uitarăm dracu' şi de criză şi de tot! Piţurcă ne distrează sufletele!".

E unul dintre cei 2.500 de oameni care aseară la ora 18:45 au fost prezenţi la primul antrenament al lui Victor Piţurcă în noul mandat la Universitatea, început oficial de ieri. Omul care a făcut peste noapte o regiune întreagă să viseze titluri, chiar dacă echipa lor e la un pas de locurile retrogradabile, s-a îmbrăcat în alb-albastru şi a fost primit ca un erou acasă. Fanii i-au strigat numele încontinuu zeci de secunde cînd a pătruns pe teren şi au afişat un mesajul: "Bine ai venit acasă".

Start de tiki-taka oltenesc
Pentru că era la primul contact cu noii elevi, tehnicianul a încercat să-şi menţină ţinuta sobră în faţa declaraţiilor de dragoste ale tribunei. A supervizat exerciţiile comandate de preparatorul fizic şi a mustăcit ori de cîte ori suporterii îl ovaţionau sau scandau împotriva Stelei şi a patronului ei. La dorinţa antrenorului, fanii au fost rugaţi să părăsească arena după circa 20 de minute pentru a lăsa echipa "să pregătească în linişte meciul cu Sportul, de sîmbătă". "Văzuşi că ne salută cu mîna cînd să plecăm?! Piţi pentru noi e <Mesia>! Dacă le batem pe Sportul şi pe Pandurii, cu Rapid se rupe stadionul!".

Piţi s-a implicat activ la mijlocul antrenamentului, s-a postat în mijlocul jucătorilor şi i-a învăţat primii paşi de tiki-taka: "Vreau să v-ajutaţi tot timpul unul pe celălalt, să vă simţiţi din priviri. Să nu aud că daţi vina pe vreun coleg că îl bag în şedinţă! Trebuie să fim o adevărată echipă!".

"Să nu aşteptăm miracole de la Piţurcă pentru a nu avea deziluzii. Sînt convins însă că am luat antrenorul cu nume sinonim cu performanţa"
Adrian Mititelu, patron U Craiova

"Aş fi făcut orice pentru ca echipa să înceapă să aibă rezultate, l-aş fi pus chiar şi pe Neţoiu antrenor!"
Adrian Mititelu, patron U Craiova

"Ce s-a întîmplat de e atîta lume pe stadion, e meci cumva?!"
Jucătorii Craiovei, la antrenament

5.000 de bilete pentru meciul cu Sportul s-au vîndut ieri. Oficialii olteni sînt siguri că pînă la ora jocului de sîmbătă va fi epuizat tot stocul de 21.500 de tichete

Flash
q A semnat pe 3 ani
Victor Piţurcă s-a lăsat convins să-şi pună semnătura pe contract după două runde de negocieri la hotelul Golden House. După ce joi spre vineri au negociat pînă la 4:00 dimineaţa, Mititelu şi Piţurcă s-au întîlnit din nou ieri, la prînz. La tratative, părţile s-au ospătat cu brînzeturi franţuzeşti, fructe exotice, apă plată şi cafea. Principalul punct pe ordinea de zi a fost asigurarea bugetului pe termen scurt şi nu e exclus ca şi Piţi să ajute din propriul buzunar clubul. "Piţi a semnat pe 3 ani. Obiectivul nu-l mai spun, ca să nu fac pleonasme. Victor vrea mereu să fie numai primul!", a precizat Adrian Mititelu.
q Cristescu preşedinte, Lung out!
Principala mutare în structura de conducere e numirea lui Silvian Cristescu în funcţia de preşedinte. În ce priveşte staff-ul tehnic, Silviu Lung nu va mai fi antrenorul de portari, în locul lui venind Gabriel Boldici. Directorul tehnic Sandu Tăbîrcă rămîne pe poziţii cel puţin pentru moment, la fel ca şi preparatorul fizic argentinian Gabriel Poch. La echipă e aşteptat să sosească şi Florin Marin, care va ocupa funcţia de scouter.

Inbox:
>> Galeria i-a scandat numele şi lui Adrian Mititelu la sosirea acestuia pe stadion. Patronul oltean a urmărit antrenamentul de la "oficială", alături de oameni din conducere.
>> Gîngioveanu a fost singurul  care nu s-a antrenat aseară, el primind îngrijiri medicale pe marginea terenului.

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (27)
doru5
doru5  •  28 August 2010, 00:08

:)))))))))))))))))))))) nu incepe campionatul viitor la Fc prazul!!! nu o sa suporte sa antreneze in liga a 2-a!!!!!!!!!!!!!!!!!!

severineanul
severineanul  •  28 August 2010, 00:01

cea mai iubita echipa din romania ...forza stiinta si bv piturca ai ales ce trebuia oltenia eterna terra nova

piaa
piaa  •  27 August 2010, 15:22

bafta, voi fi alaturi de ei si la bine si la greu..:)

Vezi toate comentariile (27)
Comentează