FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

3 echipe care au impresionat înaintea play-off-ului » Care le sunt atuurile în lupta la titlu

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 martie 2017 17:26

Ilie Dumitrescu a fost impresionat de Viitorul, Astra și Dinamo înainte de startul play-off-ului și a analizat atuurile care pot face diferența pentru fiecare dintre cele trei formații.

"Vom vedea o echipă a Viitorului care se va bate la titlu până în ultima etapă. Am vorbit personal cu Hagi și știu că a schimbat total strategia față de anul trecut, când echipa n-a mai avut rezultate în play-off.

Apoi, este Astra, o echipă care era la perfuzii, cu probleme medicale grave, un pacient despre care nu se știa dacă va mai trăi și acum a ajuns la o serie de 7 victorii la rând. De ce? Pentru că are jucători de valoare, experimentați, plus că la Astra nu există presiune.

Și mai este Dinamo, o echipă care mi-a plăcut foarte mult, o formație care arată foarte bine. În plus, a crescut în agresivitate, nu mai sunt momente de respiro în joc, nu mai văd jucători care nu mai sunt concentrați în timpul meciurilor", a spus Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

  • Viitorul, Steaua, Astra, CFR Cluj, CS U Craiova și Dinamo sunt formațiile care vor concura în play-off în acest sezon.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dtdr
dtdr  •  10 Martie 2017, 19:33

Este foarte interesant ca la emisiunile sportive de dupa meciuri, sunt invitati oameni care au avut legatura cu acest sport. Cei mai " galonati " sunt Cornel Dinu si Ilie Dumitrescu. Dupa ce ca au avut rezultate 0 (zero) ca si antrenori, au devenit amandoi " mari specialisti " in domeniu. Ce pot astia sa spuna dupa ce " in iarba " n-au spus nimic !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează