FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

3 mari fotbaliști sunt la picioarele lui Budescu, doar Dică nu-l vede decisiv

Articol de GSP - Publicat marti, 13 martie 2018 13:53

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor a analizat prestațiile lui Constantin Budescu în acest sezon, rezultând că mijlocașul de 29 de ani a adus 12 puncte echipei sale.

Evoluțiile lui Constantin Budescu din acest sezon i-au încântat pe mai mulți foști mari fotbaliști, Gică Hagi, Gică Popescu și Barab Panduru, care l-au lăudat pe stelist.

 "Budescu are un rol important într-o echipă de fotbal, așa că nu vă mirați! El trebuie să facă diferența, trebuie să creeze și să facă lucruri pe care nu le gândește nimeni. E unul dintre jucătorii care vede poarta din orice poziție, un jucător care e periculos când are mingea", a declarat  Gheorghe Hagi, antrenorul celor Viitorul, echipă împotriva căreia Budescu a marcat duminică.

"Întotdeauna a fost unul dintre jucătorii cel mai interesanți din campionatul nostru. E într-o formă bună, marchează multe goluri, creează multe faze de poartă. Creează ocazii pentru jucători și cred că este unul dintre cei mai buni fotbaliști din România în momentul de față", a fost declarația lui Gheorghe Popescu.

"Există jucătorul ăla care apare când nimeni nu poate să facă nimic! Dă un interior, bară, bară-gol, cum rar vezi pe un stadion al nostru. El este unul dintre cei mai buni jucători pe care i-am văzut, un jucător capabil să facă lucruri din astea", este părerea lui Basarab Panduru, expert TelekomSport

Nicolae Dică:  "Steaua nu e dependentă de el"

Cu toate acestea, antrenorul celor de la FCSB, Nicolae Dică, nu consideră că Budescu este decisiv în jocul echipei sale.

"Echipa nu e dependentă de Budescu! El e un jucător cu experiență, care are calitate și execuții foarte bune în ultimii 20 de metri. De asta a fost adus la Steaua, să facă diferența. În unele meciuri a făcut-o. Ne bucurăm că îl avem în lot, sperăm în continuare să aibă evoluții bune, dar trebuie să ținem cont că mai avem alți zece jucători pe teren", a spu Nicolae Dică.

3 goluri și 3 pase de gol
are Budescu în 2018, an în care a jucat 8 meciuri

7,53
este media notelor primite de Budescu din partea GSP 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
mplttev
mplttev  •  13 Martie 2018, 17:40
Postat de stampede pe 13 Martie 2018, 15:52

Perfect de acord. Dica e antrenorul si celorlalti 20 si ceva de jucatori din echipa. Nu doar al lui Budescu. De cealalta parte, Budescu e esential in jocul de atac al echipei, cum e Pintilii pe faza defensiva. Nu exista atac cand Budescu nu e in teren, iar apararea merge prost cand nu e Pintilii. Fara doar si poate, Budescu e cel mai important jucator de la FCSB. Ce-i al lui e al lui. Faza e ca astora de la GSP le place sa-i bage strambe lui Dica, fie cu patronul, fie cu jucatorii. De ce? Nu stiu! E clar ca cineva de la GSP nu-l inghite pe Dica, altfel, nu l-ar face sluga/***/marioneta etc. Sa va fie rusine! Daca v-a suparat Dica in vreun fel mai bine spuneti! E mai barbateste asa!

Dică antrenor? Ha , ha. Cred că glumești. Și atunci Becali ce mai e?

indolentuu
indolentuu  •  13 Martie 2018, 16:44
Postat de galmeele pe 13 Martie 2018, 16:37

Prea multa lauda adusa acestui fotbalist. De la el si pana la Dobrin, Hagi sau Balaci este cale lunga. Este precum chiorul in tara orbilor, atat.

aici ai dreptate cei 3 puteau cistiga singuri un meci sau un campionat in 79 in cazu lu dobrin apoi hagi la sportu unde multe meciuri le cistiga singur iar balaci la craiova sau la nationala prin sclipirile lui devenea decisiv vezi romania italia in 83 si sa nu uitam un lucru ce iechipe ierau in divizia a pe atunci si ce avem acu in liga1

galmeele
galmeele  •  13 Martie 2018, 16:37

Prea multa lauda adusa acestui fotbalist. De la el si pana la Dobrin, Hagi sau Balaci este cale lunga. Este precum chiorul in tara orbilor, atat.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează