FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

3 probleme mari găsite de Gică Popescu la FCSB: "Steaua e stinsă" » Pe cine compară cu Prosinecki

Articol de GSP - Publicat marti, 18 septembrie 2018 19:45

Gică Popescu, fost fotbalist pentru o scurtă perioadă la Steaua, a vorbit despre tensiunile de la echipa lui Gigi Becali, identificând 3 probleme. Totodată, îi ține partea lui Florinel Coman în fața atacurilor patronurilor FCSB. 

1. "JUCĂTORI PRECIPITAȚI"

"Din exterior, văd că este o situație precipitată. Așa se vede. Jucătorii par precipitați, nu văd jucători relaxați. Văd o presiune care nu știu de unde vine. Poate de sus, de la patron. Fotbalul trebuie să aibă și plăcere. Nu poți juca doar sub presiune. Mi se par foarte tensionați jucătorii de la Steaua", a declarat Gică Popescu la TV Digi Sport.

2. "NU EXISTĂ UN NUCLEU DE BAZĂ"

"Mai mult, la Steaua nu văd o formație unde 6-7 jucători să fie titulari, nu există un nucleu. Intră un jucător, după care iese. Fotbaliștii nu știu ce e în capul lor. Asta se vede", a adăugat "Baciul". 

3. "UNDE E SPIRITUL STELEI?"

"Și Steaua nu mai are spiritul din trecut. Steaua se ducea peste adversar din primul minut. Era o echipă agresivă, care făcea pressing și înghesuia adversarii. Nu mai văd spiritul Steaua, nu mai e scânteie. Steaua e stinsă! De ce ? Nu știu", a conchis Popescu. 

"Nu contează cât fumează Coman"

Fostul mare internațional a vorbit și despre atacantul Florinel Coman, 19 ani, despre care Gigi Becali a spus că "fumează două pachete de țigări pe zi, cu 32 de substanțe drogangiste".

"Nu contează că fumează două pachete. La Barcelona, Robert Prosinecki fuma foarte mult. Nu contează cât fumează, ci cum joacă. Dacă fumează două pachete și dă trei goluri, e vreo problemă? Fumatul ține de partea profesională. Mai bine bea un pahar de vin roșu. Dar nu trebuie să conteze cât fumează, ci câte goluri dă, câte ocazii are și câte dribliguri face. Cifrele contează, nu trebuie să-i numărăm țigările", a adăugat fostul fundaș.

Citește și: Eşti bun, te distruge Becali! Florinel Coman, ultimul jucător luat în colimator de patronul FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
bazileon
bazileon  •  19 Septembrie 2018, 12:51
Postat de aress123 pe 18 Septembrie 2018, 20:59

Tipilica, uita-te si tu la TV...s-ar putea sa te dilesti de tot cand o sa vezi cum toata lumea vorbeste de Steaua cand se refera la FCSB. Un exemplu elocvent e colegul tau de banca gazaev....el deja e pierdut...

Da, dom'le, asa e, FCSB = Steaua = bullshit

ray51
ray51  •  19 Septembrie 2018, 11:32

Si, draga baciule, cate driblinguri face pe meci, cate goluri da, cate curse cu aparatorii in spate ?... Coman cu Dica si Becali devine o mare fosta speranta pe zi ce trece.

max9
max9  •  19 Septembrie 2018, 04:37
Postat de valeri.gazaev.the.greatest pe 18 Septembrie 2018, 21:31

O tampenie ceea ce spui. Hagi a investit timp, suflet, bani , a riscat foarte multe ca sa aduca Academia la nivelul de azi. Gica Popescu a avut o scoala de fotbal, de care nu a stiut sa se ocupe, la fel ca in majoritatea afacerilor sale, a esuat inainte sa inceapa. Cum sa fie aproape ? ah, si a mai finantat cateva luni echipa din targoviste. Trezirea ! eu cand va spun ca fc fcsb nu e steaua, pai sa ma credeti ! Vorbiti ba nene pe argumente, ca sa va creada omul. Altfel sunteti luati la pret de matineu

ma brailene.. dupa nick iti numar neuronii. adeca esti anti sau contra. mai lasa-l tu pe gica popescu ca stie el ce stie.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează