FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

5 lucruri pe care Steaua ar trebui să le rezolve urgent pînă la meciul următor din Liga 1

Articol de - Publicat luni, 23 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 februarie 2015 13:00

Steaua a avut mari probleme în meciul pierdut pe teren propriu în faţa Rapidului, scor 0-1, iar GSP vă prezintă cele 5 lucruri pe care Steaua trebuie să le rezolve pînă la meciul din etapa următoare cu CS U Craiova.
1. Apărarea
Roş-albaştrii au avut mai multe breşe în apărare în meciul de aseară, iar una dintre ele a fost fatală. În minutul 60, Gecov a fost găsit liber în careul Stelei, aflîndu-se între doi dintre fundaşii formaţiei lui Gâlcă, Paul Papp şi Lucian Filip. Papp a fost întrecut lejer de jucătorii Rapidului şi la alte două faze din actul secund, stelistul putînd fi sancţionat şi cu un cartonaş roşu, cînd a faultat în poziţie de ultim apărător!

2. Relaţia cu fanii
De cînd şi-a schimbat numele şi emblema, suporterii Stelei s-au îndepărtat de echipă şi, mai mult, au anunţat că pînă ce formaţia din Ghencea nu-şi va rezolva problemele ei nu vor mai veni la stadion. Suportul fanilor a lipsit aseară şi a fost taxat de Adi Popa la finalul meciului.

3. Circulaţia balonului către vîrfuri
În turul campionatului, principalul pasator decisiv al Stelei era Lucian Sînmărtean, care-l găsea la finalizare, aproape de fiecare dată, pe Claudiu Keşeru. Acum, ambii au părăsit Steaua şi au ales banii arabilor. Singurul care putea să suplinească lipsa "magicianului" era Andrei Prepeliţă, care a fost exclus din lot. Cine vine în loc?

4. Revenirile lui Arlauskis şi Prepeliţă
Oficialii roş-albaştrilor au decis să fie excluşi din lot pentru că nu vor să-şi prelungească angajamentele, decizie luată peste capul lui Costel Gâlcă. Antrenorul Stelei a dezvăluit că Gigi Becali a luat această hotărîre. Cele două părţi trebuie să ajungă la o înţelegere, iar Arlauskis şi Prepeliţă să revină în primul "11".

5. Problema fundaşului dreapta
Gâlcă a început meciul de aseară cu Paul Papp ca fundaş dreapta, iar asta s-a văzut în minutul 53, cînd Josl a trecut de fotbalistul Stelei în viteză, deşi Papp avea un avans de doi metri.

Centrarea oferită de rapidist a dus la cea mai mare ocazie a meciului, irosită de Rui Miguel care a reluat slab cu capul. Paul Papp e un jucător masiv, iar la 1.88 m înălţime are mobilitatea şi plecarea de pe loc mai puţin dezvoltate decît prototipul unui fundaş lateral de meserie, cu un centru de greutate mai jos. Rîpă este singurul jucător care a venit în Ghencea din postura de fundaş dreapta. Şi Luchin mai reprezintă o variantă, însă acesta a fost folosit în centrul apărării în meciul de aseară, alături de Varela.

Tu ce crezi că ar trebui să mai schimbe Costel Gâlcă pentru ca Steaua să revină la forma arătată în turul campionatului?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
andreicagogu
andreicagogu  •  23 Februarie 2015, 23:44

REGRET, VOI SUPARA IAR CU IDEEA MEA, PRIN CARE SUGEREZ CA ESTE NEVOIE DE SUPORTUL UNUI PSIHOLOG; MERG MAI DEPARTE SI SPUN CA DACA AVEM UN PROMITATOR VALCEANU, TTREBUIE STIMULAT SI CRESCUT CU GRIJA, SA I SE DESVOLTE TUPEUL, PERSONALITATEA, LUI CA SI ALTOR TINERI DIN PEPINIERA NOASTRA CA SI DIN ALTE PEPINIERE; AM PIERDUT, CE MARE DRAMA ESTE !!???????????????; CAPUL SUS , MERGEM MAI DEPARTE; DAR DACA VOM RAMANE LA COMENTARIILE LUI CORLEONE, S-AR PUTEA CHIAR SA AVEM PROBLEME

bimbi79
bimbi79  •  23 Februarie 2015, 14:58

Imi e sila sa recunosc: a fost BLAT ordinar. Restul sunt amanubte

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  23 Februarie 2015, 14:34

...ii batem oricum ...

Vezi toate comentariile (34)
Comentează