FOTBAL  »  LIGA 1  »  

5 milioane Euro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 februarie 2008 00:00

Acesta e preţul cerut de Becali pentru transferul lui Nicoliţă la Spartak Moscova

"Să îmi dea cineva 5 milioane pe Bănel şi îl las să plece. O echipă din Rusia mi-a oferit deja 3,5 milioane de euro, dar nu am acceptat. Nu l-aş da pe Nicoliţă fiindcă aş avea nevoie de bani, ci pentru că pe partea dreaptă, unde evoluează el, avem alte două soluţii", a declarat Gigi Becali la "Fanatik Show". Ulterior, patronul roş-albaştrilor a adăugat că gruparea rusă interesată de "Jardel" ar fi Spartak Moscova. Soluţiile pe banda dreaptă, în absenţa lui Nicoliţă, sînt Surdu şi Neaga, dar şi Vali Badea ar putea fi retras, mai ales că în atac concurenţa e teribilă.

Managerul sportiv Adrian Ilie a întărit spusele lui Becali: "Avem nevoie de Nicoliţă şi renunţăm la el doar dacă ni se oferă o sumă mai consistentă sau dacă vine Real Madrid după el". Mijlocaşul dreapta de 23 de ani a venit în Ghencea pe 29 decembrie 2004, de la Politehnica Timişoara, în schimbul a 300.000 de euro.

"Chiar dacă am primit ofertă pentru el, Bănel este netransferabil în acest moment"
Valeriu Argăseală

58 la sută dintre fanii Stelei care şi-au exprimat opinia pe stelisti.ro nu cred că o eventuală plecare a lui Nicoliţă ar afecta echipa
11 săptămîni au trecut de la ultima partidă oficială a lui Nicoliţă în tricoul Stelei (1-0 cu Dinamo, 24 noiembrie 2007)
132 de meciuri a jucat Nicoliţă în tricoul Stelei, pentru care a marcat 20 de goluri, în toate compeţiile
38 de meciuri a jucat Nicoliţă în cupele europene, fiind pe locul 10 în topul all-time, la egalitate cu Iovan
240.000 de euro
pe sezon cistiga Nicolita la Steaua

Playtech: Pozele pe care Andreea Marin le-ar vrea ŞTERSE! Cum poza vedeta când era tânără, sigur nu ştii de aceste imagini


Comentarii (14)
 •  15 Februarie 2008, 08:53

BAI FRATE MA UIT IN FIECARE ZI PE ACESTE SITE-URI SI MA MINUNEZ CATE PERSOANE CARE NICI MACAR NU STIU SA SCRIE ISI DAU CU PAREREA DESPRE CE SE INTAMPLA LA O ECHIPA SAU ALTA. INVATATI SA SCRIETI FRATILOR( MA REFER LA CEI CARE FAC COMENTARII) CA SUNTETI BATA.

 •  13 Februarie 2008, 17:27

da da si eu cred ca si zale ca ar trebui incercat si plesan in locu lu banel...imi exprim parerea nu impusc...

 •  13 Februarie 2008, 15:21

asta e diferenta , altii vand jucator pe 5 milioane altii doar cer hahaha

Vezi toate comentariile (14)
Comentează