FOTBAL  »  Superliga  »  ITALIA - ROMÂNIA, 17 NOIEMBRIE, 21:45, GSP.RO ȘI PROTV

5 surprize pentru meciul cu Italia! Iordănescu a convocat un singur stelist, Săpunaru revine la națională

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 noiembrie 2015 23:13

Anghel Iordănescu a anunțat duminică seară lista celor 25 de jucători convocați pentru amicalul de lux cu Italia.

Selecționerul l-a convocat pe Cristi Săpunaru, care ar putea bifa prima selecție la echipa națională după 4 ani și jumătate, în timp ce numai un singur stelist va evolua împotriva Italiei: Adi Popa. Printre surprizele lui Iordănescu se numără Vlad Achim, Ioan Hora și Andrei Ivan.

Meciul dintre Italia și România va avea loc pe 17 noiembrie, la Bologna, de la ora 21:45, pe Protv și liveTEXT pe GSP.RO. Reunirea este programată luni, de la ora 17:00, la Centrul de Fotbal Mogoșoaia.

Lotul complet

Portari: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Sunderland), Silviu Lung (Astra)

Fundași: Alexandru Mățel (Dinamo Zagreb), Vlad Chiricheș (Napoli), Dragoș Grigore (Al Sailiya), Cosmin Moți (Ludogorets), Răzvan Raț (Rayo Vallecano), Valerică Găman (Astra), Cristian Săpunaru (Pandurii), Steliano Filip (Dinamo)

Mijlocași: Mihai Pintilii (Hapoel Tel Aviv), Andrei Prepeliță (Ludogoreț), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Lucian Sînmărtean (Al Ittihad), Gabriel Torje (Osmanlispor), Alexandru Maxim (Stuttgart), Adrian Popa (Steaua), Vlad Achim (Viitorul)

Atacanți: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Claudiu Keșeru (Ludogoreț), Florin Andone (Cordoba), Constantin Budescu (Astra), Ioan Hora (Pandurii), Andrei Ivan (CS U Craiova)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
adriann_
adriann_  •  09 Noiembrie 2015, 14:51
Postat de unico_biancorossi pe 09 Noiembrie 2015, 05:32

patetica selectie. nici cu arealul de selectie nu ne putem mandri, dar se putea mult mai bine. cand cineva are idea aberanta sa aduca la nationala jucatori precum filip, popa, andone, stanciu, prepelita, achim sau hora, care ne amuza etapa de etapa cu nestiinta lor, atunci nu putem sa cerem decat demisia imediata a autorului ineptiei. chipciu este un jucator fundamental pentru Nationala. tanase si latovlevici nu au voie sa lipseasca nici ei. o banda stanga cu latovlevici-tanase-chipciu ar fi extrem de puternica, tehnic, tactic si fizic. si deja ai avea rezolvata o latura a terenului. pe dreapta ai putea avea sapunaru - adi popa - budescu, nu la fel de puternica, dar o latura puternica si ea. ar ramane axul central, unde avem mari probleme la mijlocasul central. varful poate fi marica. am in vedere un 4-3-3, cu budescu - chipciu - marica in tridentul de atac, cu tanase si adi popa mijlocasi de banda, cu latovlevici si sapunaru fundasi de banda. dar ma rog, fiecare cu opinia lui.

Ce-ai ma, ai baut apa dupa valahu? =)) Ce chipciu, asta saracu nu mai joaca nimic de cand a plecat Neubert cu pungutele =))

1460343694261358
Florian Ene  •  09 Noiembrie 2015, 08:40

Aria de selectie este mica in raport cu ce se joaca....fie ;afara;...fie aici, oricum nu sunt subiectiv,insa e bine ca TATA PUIU.alias.NEA CASCHETA INCEARCA SI ALTI JUCATORIMACAR IN AMICALE...INTREB SI EU...TOTI DAU ECHIPE la NATIONALA si nu e rea ideea nimanui ..insa ce te faci atunci cand din titulari poti avea in meciuri oficiale...DOAMNE FERESTE!!!...accidentati sau indisponibili...trebuie sa ai si la cine apela...iar convocarile astea ...nu trebuiesc blamate...totusi onor tuturor caci pana la urma toti vrem binele fotbalului romanesc!!!

sexilian
sexilian  •  09 Noiembrie 2015, 08:32

si daca socotim ca adi popa e in aer putina are 0 selectionati

Vezi toate comentariile (18)
Comentează