FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL - RAPID, MIERCURI, 18:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

500.000 euro costă despărţirea » Lucescu Jr. a dezvăluit adevărata sumă pe care trebuie să o plătească dacă pleacă de la Rapid

Răzvan Lucescu și George Copos
Răzvan Lucescu și George Copos

Articol de GSP - Publicat marti, 15 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 15 mai 2012 10:02

După ce gruparea El Jaish a anunţat pe site-ul oficial că Răzvan Lucescu a semnat începînd din sezonul viitor, George Copos a luat foc şi l-a ameninţat pe tehnician că va plăti milioane în cazul unei despărţiri.

Citeşte: Răzvan = 1 milion de euro » Atît vrea Copos ca să îl lase pe Lucescu Jr. să plece în Qatar

Lucescu jr. a explicat însă care sînt sumele adevărate stipulate în contract: "Aşa ne-am înţeles, dacă plec, trebuie să plătesc 500.000 euro, iar dacă sînt dat afară, trebuie să plătească George Copos aceiaşi bani. Dar în nici un caz nu cred că poate fi vorba de asemenea despăgubiri. Totuşi, nu vreau să vorbesc despre aceste lucruri, sînt sub contract cu Rapid", a declarat tehnicianul Rapidului la DolceSport înaintea meciului pe care echipa sa îl va juca în deplasare, cu Sportul Studenţesc (miercuri, 18:00, DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
holsten
holsten  •  16 Mai 2012, 16:10

sa vina sumiiii, un rapidist adevarat....

visinel74
visinel74  •  15 Mai 2012, 19:17

ardel copose ca asa merita ,ne-a dat sperante la titlu si si-a batut joc de noi si de tine ...

marifzr130587
marifzr130587  •  15 Mai 2012, 19:06

Pa Razvanele.....mie mi se pare normal ca Daniel Pancu sa ramana antrenor principal la RAPID....el a dus greul si el este cel mai in masura prin caracterul pe care il are....aduceti-va aminte ca prin golurile lui din tur va juca echipa in europa....m am saturat de toti antrenorii cu state vechii sau asa zisii antrenori cu experienta.....sa vina Nico si Sapunaru inapoi pastrati cativa jucatori gen bozo,alexa,nicolae grigore,grigorie si adusi cativa jucatori tineri si daca nu se va face in 2 ani performanta inseamna ca nu sunt rapidist

Vezi toate comentariile (13)
Comentează