FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

700.000 de euro pe Antal şi Sălăgeanu! » Porumboiu i-a transferat la pachet pe cei doi gălăţeni

În primul an la Vaslui, Antal va cîştiga 20.000 de euro pe lună, de 3 ori mai mult decît la Galaţi
În primul an la Vaslui, Antal va cîştiga 20.000 de euro pe lună, de 3 ori mai mult decît la Galaţi

Articol de - Publicat joi, 14 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 13 iunie 2012 19:43

Vicecampioana a pus mîna pe cei doi gălăţeni pe care îi doreau şi Dinamo, şi CFR.

Oţelul va avea probleme mari în sezonul viitor! Scandalul de la nivelul conducerii a început să se răsfrîngă asupra echipei. După ce au primit o sancţiune drastică, fiind obligaţi să înceapă campionatul viitor cu un deficit de două puncte, acum gălăţenii au început să-şi piardă şi cei mai buni fotbalişti.

Ieri, mijlocaşul ofensiv Liviu Antal (22 de ani) şi fundaşul stînga Adrian Sălăgeanu (29 de ani) au efectuat vizita medicală cu FC Vaslui şi vor juca din această vară pentru galben-verzi.

În schimbul lor, gruparea de la malul Dunării s-a ales cu 700.000 de euro! Sălăgeanu a costat 300.000 de euro, iar Antal, deşi are memoriu depus pentru a deveni liber de contract, le-a adus gălăţenilor 400.000 de euro.

"Antal e superjucător! Mă bucur că l-am luat. Am dat bani pe el pentru a fi sigur că nu-l ratez şi pentru a nu mai pierde vremea pe la comisii" (Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui)

7 goluri a marcat Antal pentru Oţelul în cele 40 de partide pe care le-a bifat în sezonul trecut, în toate competiţiile

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
cenabil
cenabil  •  14 Iunie 2012, 12:27

Foarte bune transferuri...insa cred ca sunt cam multi pe postul de mijlocas dreapta. Oricum Antal si Salageanu vor fi titulari. Daca voi ziceti ca Porumboiu vorbeste aiurea atunci cu Borcea cum ramane? Mai tineti minte cand a intrat in direct la toate televiziunile si era sigur 100% ca Dinamo va castiga la masa verde cu Vasluiul? Mai si racnea ca idiotul....

otelul_64
otelul_64  •  14 Iunie 2012, 11:41
Postat de ultras.nationalist pe 14 Iunie 2012, 11:16

Vasluiul are cel mai valoros lot din Romania si Porumboiu este cel mai serios patron! mult succes in viitorul sezon atat in liga 1 cat mai ales in Europa!

de vreo cativa ani are cel mai valoros lot si se vad campionii morali ai romaniei dar daca nu stii sa gestionezi anumite momente din campionat se intampla sa devii din campion adevarat in campion moral :))))) tare nu?

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  14 Iunie 2012, 11:16

Vasluiul are cel mai valoros lot din Romania si Porumboiu este cel mai serios patron! mult succes in viitorul sezon atat in liga 1 cat mai ales in Europa!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează