FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

8 cm metal

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 octombrie 2007 00:00

Dupa revenirea pe teren, Plesan va juca avind in picior o placa de fier. Astazi se implinesc doua luni de cind Plesan a fost operat, dupa ce a suferit o fractura de peroneu in meciul CFR Cluj - Steaua 0-0. Mijlocasul a facut zilele trecute un nou consult si i-a fost scos surubul care ii fusese introdus in picior pentru a face legatura intre tibie si peroneu.

In schimb, i-a fost lasata in continuare placa de metal. Aceasta a fost folosita de medici pentru a-i stabiliza fractura de la nivelul osului si are ca rol sudarea si protejarea acestuia. Tocmai de aceea, medicii au hotarit sa nu-i scoata placa. In plus, Plesan a fost instiintat ca si dupa ce va termina recuperarea si va reveni pe teren, bucata de 8 centimetri de metal ii va ramine in piciorul sting!

"Nu-l va incomoda cu nimic, va putea evolua fara probleme si nu risca absolut nimic. Probabil ca dupa 7-8 luni, dupa ce va evolua din nou, va suporta o noua interventie chirurgicala si va scapa si de acea placa", a explicat unul dintre medicii care l-au avut sub observatie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează