FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

8 lucruri lămurite de Mirel Rădoi! Anunț important despre transferuri, de ce nu vede Constanța drept o soluție pentru Supercupă + o mărturisire în premieră: "Voiam să mai joc"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2015 16:08

Mirel Rădoi a oferit un interviu pentru DolceSport în care a discutat despre mai multe probleme din jurul echipei, însă a lămurit și anumite lucruri despre cariera sa. 

De asemenea, antrenorul Stelei a recunoscut că mai are pe listă încă 3 jucători, dar și cum a ajuns să fie antrenorul campioanei României. 

...despre planurile pe care le avea: "Nici în momentul de față nu știu de ce am ales să fiu antrenor. Inițial nu voiam asta, aș fi vrut să mai joc. Poate pentru că toți antrenorii pe care i-am avut mă întrebau mereu lucruri și îmi cereau părerea. Probabil ăsta e motivul pentru care am ales asta" 

...despre Mirel Rădoi - antrenorul: "Nu știu dacă mă mai identific acum cu Steaua. Ca jucător da, mă identificam, dar acum trebuie să demonstrez multe ca să mă identific cu Steaua și ca antrenor"

...despre fani: "Trebuie să găsim o cale de mijloc și să îi aducem pe fani înapoi. Avem mare nevoie de ei. Știu asta de cînd eram jucător. Eu sînt convins că dacă vor reveni, nu ne vor înjura, ne vor încuraja pînă la capăt"

...despre retragere: "Nu trebuie să ascund faptul că am avut ideea de a reveni ca jucător la Steaua. Dar cînd a venit oferta de a antrena, nu am putut să o refuz".

...despre Steaua UEFAntastică: "Noi eram un grup ceva mai unit decît cel de acum. Și acum știu primul "11" de atunci, chiar dacă au trecut 10 ani. Dar să șiți că și echipa de acum este bine închegată. Sînt prieteni între ei și în afara gazonului".

...despre transferuri: "Chiar acum am întîrziat puțin pentru că am vorbit cu cineva. Discutam despre un atacant care din păcate a plecat în Anglia. Oricum, mai avem nume de rezervă, importante. Sînt 3 poziții pe care mai vrem 3 jucători.

...despre Mihai Neșu: "Vrem să facem un meci caritabil pentru el. Merită toată atenția noastră"

...despre stadionul pentru Supercupă: "Nu vreau să par răutăcios, dar Steaua și ASA cred că meritau un teren mai bun decît cel de la Constanța. Din ce am auzit, nu arată prea bine"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
bakunin
bakunin  •  02 Iulie 2015, 20:21
Postat de unico_biancorossi pe 02 Iulie 2015, 18:48

lasa-l dreq de '***.)) te mai iei si de venele lui, asta nici 10 clase nu are.)

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Iulie 2015, 18:48
Postat de ottobraun pe 02 Iulie 2015, 18:07

extraordinara stire! o vena taiata ceva?

lasa-l dreq de '***.)) te mai iei si de venele lui, asta nici 10 clase nu are.)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ottobraun
ottobraun  •  02 Iulie 2015, 18:07

extraordinara stire! o vena taiata ceva?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează