FOTBAL  »  Superliga  »  CUPELE EUROPENE

99% se știu echipele din Liga 1 care joacă în cupele europene! Singura surpriză care ar putea apărea

Articol de GSP - Publicat marti, 07 martie 2017 12:36

Ieri s-a terminat sezonul regulat, iar 6 echipe s-au calificat în play-off-ul Ligii 1: Viitorul, Steaua, Astra, CSU Craiova, CFR, Dinamo.

Având în vedere că România va avea şi la startul viitoarei ediţii a cupelor europene tot 5 echipe, iar în play-off una dintre cele 6 nu are voie să participe din cauza faptului că e în insolvenţă, CFR Cluj, aproape sigur toate celelalte formaţii vor fi în urne la tragerile la sorţi din vară, în UCL şi UEL.

Singura condiţie ca Viitorul, Steaua, Astra, Craiova şi Dinamo să meargă în cupele europene e ca în Cupa României să nu câştige trofeul o formaţie care va evolua în play-out sau chiar în liga secundă. În Cupă s-a ajuns în faza sferturilor de finală, care se vor juca într-o singură manşă: Craiova - Dinamo, Viitorul - Astra, Poli Timişoara - CFR şi Mioveni - Voluntari.

Locurile 1 şi 2 vor merge în turul 3 preliminar din Champions League, cea care va lua titlul va intra pe traseul campioanelor, iar vicecampioana pe ruta non-campioanelor.

Citește și: Play-off incendiar! Cum arată programul și clasamentul + Când se joacă Derby de România

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (5)
1629256670447629
Mark My  •  07 Martie 2017, 20:31

Domnule lapuseanu .in enuntul stirii cand a fost postat pe sait au facut referire la o eventuala castigatoarea a cupei romaniei .o echipa din play off .ulterior au corectat acest aspect care defapt schimba la 180 grade stirea. Au modificat in enuntul textului din play off in palay aut.ce nu intelegeti din remarca pe care am facut o Am specificat o echipa castigatoare din PLAY AUT nu din play off . Acum este clar.

lapusneanul
lapusneanul  •  07 Martie 2017, 16:25
Postat de Mark My pe 07 Martie 2017, 14:02

nu va doare mintea cand scrieti asemenea stiri ? sa castige Cupa Romaniei o echipa din PLAY AUT nu din Play off

nenea mark, nu e greu de inteles, castigatoarea cupei joaca in EL, daca cupa o castiga , mioveni, voluntari sau timisoara, joaca in europa, in acest caz una din echipele din play-off, nu joaca....ai inteles ?

bazileon
bazileon  •  07 Martie 2017, 15:05

Out

Vezi toate comentariile (5)
Comentează