FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Cum arată acum viața lui Eugen Neagoe: controale din 6 în 6 luni + o promisiune: „Nu știu când, dar o să revin”

Articol de , - Publicat vineri, 26 iulie 2019 11:19

Eugen Neagoe, 51 de ani, a povestit cum s-a schimbat viața lui după ce i s-a montat pacemakerul. Antrenorul lui Dinamo va avea controale din 6 în 6 luni și promite că următoarele întrebări pe care le va primi vor fi într-o conferință de presă. 

 

- Cum arată acum o zi din viața dumneavoastră?
- După cum ai văzut: liniștită! Nici cafea nu am băut. Doar am luat o gură dintr-un cappuccino. 

- E greu să rezistați...
- E foarte greu. Nu e plăcut! O să ies să mă plimb. E parcul aproape. Voi urmări toate meciurile care se vor transmite.  

- Nicio interdicție în afara fumatului, nu?
- Nimic! 

- Cum vă simțiți acum față de ziua dinaintea problemei? 
- Foarte bine! Parcă nimic nu s-a întâmplat. Asta datorită medicilor, pentru că noi avem medici fantastici în România. Profesioniști din toate punctele de vedere. Am rămas surprins de tot ce s-a întâmplat cu mine la spitalul de urgență Floreasca. Vreau să le mulțumesc pentru grija și munca pe care au depus-o. Efectiv au fost în fiecare moment lângă mine. 

- Mi-ați spus că urmează un control.
- Da, peste o săptămână merg. Chiar miercuri. Apoi voi pleca într-o vacanță câteva zile. Mai revin la un control după 6 luni. 

- Cum veți fi peste un an? Unde va fi? 
- Peste un an nu știu. Cred că voi antrena, cred că voi fi la o echipă. Nu știu la care, dar voi antrena. 

- Ați primit multe mesaje în aceste zile...
- Sincer aș vrea să le mulțumesc tuturor oamenilor din fotbal, din presă. Cred că am mii de mesaje. Tuturor aș vrea să le mulțumesc din suflet că au fost lângă mine în aceste zile. Am rămas surprins de ajutorul moral fantastic pe care l-am primit. Nici nu pot să vă spun... Ar trebui să stăm până mâine să vă zic numele. Inclusiv jucători din străinătate mi-au dat. Vreau să le mulțumesc din suflet tuturor. 

- Acum ne-am întâlnit la acest interviu după o conjunctură deloc favorabilă. Ne promiteți că următorul va fi în altă parte. Poate o conferință de presă...
- Cu siguranță! Dar nu pot să vă zic când. Însă nu vreau să stau. Nu-s genul de om care să stea foarte mult acasă. 

Citește și: 

Primele imagini cu Eugen Neagoe după externare! Interviu acasă la antrenorul lui Dinamo: „Nu a fost infarct! O să revin pe bancă”

Eugen Neagoe are două oferte pe masă și le bate obrazul ultrașilor lui Dinamo: „Nici nu venisem bine și m-ați contestat”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
vnelu02
vnelu02  •  26 Iulie 2019, 12:46

Vezi-ţi de sănătate, domnule Neagoe ! Nimeni şi nimic pe lumea asta nu merită să-ţi rişti viaţa, cu atât mai puţin aceşti " fantastici" de care vorbeşti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează