FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A dat Dinamo lovitura? Declarații la superlativ despre transferul "câinilor": "Va fi între primii 3 din țară"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 ianuarie 2018 19:54

Vasile Miriuță i-a radiografiat pe cei trei jucători transferați până acum la Dinamo, Dan Nistor, croatul Ivan Pesici și spaniolul Aitor Monroy. 

"Pesici e un jucător foarte bun, băieții l-au integrat foarte bine. E un jucător care ne va ajuta foarte mult. Sigur va fi titular în primul joc pentru că Salomao e suspendat. El trebuie să-și câștige locul de titular, trebuie să-mi demonstreze în perioada de pregătire că trebuie să fie în primul "11". E un jucător pe care mi l-am dorit și îi voi da șanse.

Monroy n-a mai jucat de vreo șapte luni, dar va fi între primii trei mijlocași centrali din țară. N-a fost la naftalină în dulap, s-a antrenat cu o echipă din Spania. O să vedeți pe teren ce poate Monroy. I-am făcut niște teste, e la fel de pregătit ca 90% din jucătorii din echipă", a declarat Miriuță, la TV Digi Sport. 

"L-am dorit cu toții pe Nistor,  eu mi-am dorit enorm să revină. Eu nu i-aș fi dat drumul în vară. Mă bucur că cele două cluburi s-au înțeles. Sper că ne va ajuta foarte mult.

Vezi și: Miriuță, declarații exuberante după ultimele transferuri: "Nu mai vine nimeni la Dinamo, poate doar Papa Francisc" 

"Am tot ce-mi trebuie, a semnat și Monroy, avem dubluri pe benzi, avem și atacanți, pe Nemec, pe Popa, pe Moldoveanu, stăm bine și la fundași.  Nu mă pot plânge de nimic. Nu mai vine nimeni, poate doar Papa Francisc, să ne miluiască puțin. Nu mai am nevoie de nimic" Vasile Miriuță, la TV Digi Sport

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
fangigi
fangigi  •  13 Ianuarie 2018, 10:10
Postat de maradona5 pe 13 Ianuarie 2018, 02:49

Pai daca a venit si Nistor iar bate Dinamo clona si pierd aia titlul la mustata :) Sa vezi pe urma cum plang slujitorii oierului infractor cu lacrimi de ciuda

Deja au inceput sa *** pe aici a paguba!:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  13 Ianuarie 2018, 08:50

Ura, a revenit Nistor! Ah, si ce pereche ar fi facut cu Papa Francisc... Dar, nu-i nimic, langa el o sa joace ala care n-a fost la naftalina in dulap... Acum sa vezi derby cu Sepsi sau cu Chiajna! Locul 7 e batut in cuie!

maradona5
maradona5  •  13 Ianuarie 2018, 02:49

Pai daca a venit si Nistor iar bate Dinamo clona si pierd aia titlul la mustata :) Sa vezi pe urma cum plang slujitorii oierului infractor cu lacrimi de ciuda

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close